• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suvišan u Parizu - poželjan kod Jokana

Autor mondo.rs

Srpski menadžer želi saradnju sa reprezentativcem Poljske.

Prelazni rok u Engleskoj zvanično je "otvoren" već mesec dana, ali Fulam još uvek nije doveo nijedno pojačanje kako bi uspešno prebrodio sezonu u Premijer ligi.

Pored osiguravanja potpisa igrača koji su bili na pozajmici, poput Meta Targeta i Aleksandra Mitrovića, Slaviša Jokanović je izrazio želju i za saradnju sa aktuelnim štoperom Arsenala, a prema pisanju francuskih medija - želi i igrača Pari sen Žermena!

U pitanju je Gžegož Krihovjak koji je višak u Parizu, ali će pre definitivnog razlaza sa klubom koji ga je 2016. godine platio više od 30 miliona funti, razgovarati sa novim trenerom.

Krihovjak veruje da bi mogao da bude u planovima Tomasa Tuhela, a u slučaju negativnog odgovora, Fulam bi bio u "pol" poziciji da ga dovede. Poljski reprezentativac je prethodne godine igrao kao pozajmljeni fudbaler Vest Bromviča, ali tek na momente je delovao kao fudbaler koji je bio "kičma" Sevilje, šampiona Lige Evrope iz 2015. i 2016. godine.

Krihovjak ima 28 godina i više od 50 mečeva za reprezentaciju Poljske, a nastupa na poziciji zadnjeg veznog. Navodno, PSŽ želi makar 15 miliona funti za njega...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC