• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeljković:Još ovo i nema više, Borac u novoj epohi

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

Predsjednik FK Borac Banjaluka Vico Zeljković ističe da će klub igrati sve utakmice u Prvoj ligi Republike Srpske i da su dospjela dugovanja prema četvorici igrača posljednja sa kojima se klub suočava kada je riječ o bivšim igračima.

 Zeljković:Još ovo i nema više, Borac u novoj epohi Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Republike Srpske odlučila je u korist Bojana Puzigaće, Borisa Raspudića, Asmira Avdukića i Dragana Đorđića kojima će Borac morati da plati 80.000 konvertibilnih maraka.

U slučaju da ne izmire dugovanja Banjalučanima prijeti neodigravanje mečeva u Prvoj ligi Republike Srpske, ali to apsolutno neće biti slučaj tvrdi predsjednik Borca.

"Nije ništa sporno, mi njima dugujemo i svjesni smo toga. Nije još došla konačna odluka saveza u klub ali kada dođe imaćemo rok od 30 do 45 dana, u zavisnosti kako za kojeg igrača, da to izmirimo i spremni smo za to i to će u to roku biti riješeno. Nema nikakvih problema i nema potrebe praviti tenziju tamo gdje je nema. Borac će igrati Prvu ligu, a nadam se, već sljedeće sezone i Premijer ligu BiH", ističe u razgovoru za MONDO Vico Zeljković i nastavlja.

"Ono što je dobra stvar u svemu ovome jeste da su to posljednje tužbe bivših igrača jer smo u protekla tri mjeseca to rješavali, a to ćemo sve iznijeti na Skupštini kluba kada bude tri mjeseca rada ove uprave. Mogu reći da započinjemo novu epohu".

Borac u sljedećem kolu Prve lige Republike Srpske igra u subotu kao gost protiv Mladosti iz Mrkonjić Grada.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC