• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anđušić prvi put protiv Partizana: Biće čudno...

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Košarkaši Partizana u nedjelju (17.00) gostuju u Laktašima u 10. kolu ABA lige, ali bek Igokee Danilo Anđušić vjeruje da će pobjedi radovati domaćin.

 Danilo Anđušić pred Igokea - Partizan, 10. kolo ABA lige 2018 Izvor: MONDO/Goran Arbutina

"Igosi" su popravili formu i zabilježili dva uzastopna trijumfa (protiv Olimpije u Laktašima i Mornarom u Baru) za sedmo mjesto na tabeli regionalnog takmičenja, pa sa dosta samopouzdanja dočekuju crno-bijele.

"U dobroj smo seriji, ostvarili smo dvije pobjede, u posljednja dva kola prikazali smo jako dobru igru i nadam se da ćemo tako nastaviti i u ovoj utakmici. Partizan je u nezavidnoj situaciji, sigurno dolazi sa ambicijama da pobijedi, jer je njima ova utakmica jako važna u borbi za plej-of. Nisu u dobroj situaciji, nisu u dobrom momentu, jer su izgubili proteklih par utakmica tako da će sigurno biti motivisani. Mi smo takođe jako motivisani, nama ova utakmica dosta znači. Ako dobijemo, imamo šanse da se priključimo u borbu za plej-of i svaka sljedeća utakmica će biti jako bitna. Trudićemo se da budemo maksimalno koncentrisani i učinićemo sve da dođemo do bitne pobjede", rekao je bek Aleksandrovčana, koji je u karijeri branio boje Partizana i ovo će mu biti prvi put da igra protiv Beograđana.

"Ovo je moja prva utakmica protiv Partizana i sigurno će mi biti čudno na suprotnoj strani. Profesionalac sam tako da kada dođe utakmica sve se zaboravlja i trudiću se da moj tim ostvari pobjedu. Osjećanja će sigurno biti pomiješana, ali meni je najvažnije da u ovom trenutku dođemo do pobjede, bez obzira ko je na drugoj strani".

Potvrdno je uz osmijeh odgovorio na pitanje da li će krenuti stazama Vuka Radivojevića, kapitena Igokee, koji je kao nekadašnji član Crvene zvezde, često sam ubacivao trojke i rješavao utakmice protiv bivšeg tima.

"Pa nadam se da ću i ja da uradim isto".

Na parketu u nedjelju, rivali će mu biti Vanja Marinković i Đorđe Gagić, s kojima je igrao zajedno u Partizanu.

"Bio sam saigrač sa Vanjom Marinković, posljednji put kad sam se vratio u Partizan, i sa Đorđem Gagićem. Njih najviše poznajem, ali dosta njih iz ove ekipe znam, što sa terena, što privatno, nismo nepoznati jedni drugima. Znamo jedni druge, biće teška utakmica, vjerovatno na jednu loptu. Nikome neće biti lako, nadam s eda će biti zanimljiva za publiku i da ćemo dobiti podršku sa tribina, to će nam mnogo značiti u ovakvom duelu".

Anđušić, koji je u Igokeu stigao sredinom novembra, smatra da je pauza dobro došla i njemu i ostalim novajlijama u ekipi iz Aleksandrovca.

"Pauza je dobro došla, posebno nama, Oliver (Lafajaet op.a), ja, pa i Vilijams smo relativno skoro došli u ekipu i ovo nam je dosta značilo da uđemo što bolje u sistem igre, za hemiju sa saigračima, tako da vjerujem da nam je dosta značila. U dobrom smo momentu i želimo da nastavimo ovaj niz od dvije pobjede", podvukao je bek "igosa".

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

NIJE U NEDELJU NEGO U SUBOTU U PET IGOKEA JE BOLJA I POBJEDIĆE

Marko

@MILOŠ uzima Partizan k'o kuća

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC