• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan u Laktašima: "Svaka utakmica nam je presudna"

Autor mondo.rs

Crno-beli spremni za nastavak regionalnog takmičenja i za veći značaj svojih narednih mečeva.

 Andrea Trinkijeri i Novica Veličković pred gostovanje Igokei Izvor: MN PRESS

Pauza je gotova i ABA ligaši spremni su za nastavak sezone.

Ekipa Partizana radila je u Beogradu tokom FIBA "prozora" i pripremala se za subotnje gostovanje Igokei, na koje odlazi posle niza teških novembarskih utakmica.

Tim Andree Trinkijerija igraće u dvorani Igokee u subotu u 17 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport, a italijanski stručnjak traži od svojih igrača da svu energiju usmjere ka tom meču i da je iznesu na parket.

"Očekuje nas veoma nezgodan protivnik, ekipa koja ima puno talenta i koja u posljednje vrijeme postiže više od 100 poena po utakmici. Pojačali su se sa nekoliko iskusnih igrača, opasni su i sa spoljnih i unutrašnjih pozicija, ali moramo gledati sebe i sopstvene snage upotrijebiti da protiv takvog protivnika napravimo rezultat koji želimo", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Igokea je uoči pauze "osvhežila" i pojačala ekipu dolaskom nekadašnjim igrača Partizana Olivera Lafajeta i Danila Anđušića, a nakon tih poteza uslijedile su dvije efikasne partije i pobjede protiv Olimpije i Mornara.

"Biće teška utakmica, sa puno borbe. Da bismo igrali kako želimo, na terenu moramo u svakom trenutku uložiti svu energiju koju imamo", dodao je Trinkijeri.

Izvor: MN PRESS





Subotnji rivali dočekuju meč sa identičnim skorom, 4-5. U ABA ligi sastali su se 15 puta i Partizan je pobijedio u devet međusobnih mečeva, s tim da Igokea ima bolji učinak u Laktašima (5:3).

Kapiten crno-bijelih Novica Veličković govorio je o podršci koju njegov tim uvek dobije u Republici Srpskoj.

"Podrška sa tribina u Laktašima nam je uvijek davala neku dodatnu snagu, a vjerujem da će zbog važnosti utakmice broj naših navijača u hali sutra biti još veći", rekao je on.

Iskusni krilni centar vratio se u takmičarski tim u "vječitom" derbiju protiv Crvene zvezde mts, a uoči ovog gostovanja naglasio je da je svaki Partizanov meč u ABA ligi veoma važan.

"Svaka utakmica u ABA ligi je za nas od presudnog značaja. Igokea se dobro pojačala, podigla formu i želi da u tom ritmu nastavi i poslije pauze. Sa druge strane, mi moramo da odigramo i čvrsto i pametno, kako bismo uveli utakmicu u ritam koji nama odgovara i kako bi se u Beograd vratili sa pobjedom", dodao je Veličković.

Pročitajte sve parove i satnicu 10. kola ABA lige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC