• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za Jovića se "otimaju" Barselona i Real!

Autor mondo.ba

Reprezentativac Srbije Luka Jović mogao bi već od narednog ljeta da preseli iz Frankfurta, a prema tvrdnjama katalonskih medija, moći će da bira između Barselone i Real Madrida...

Barselona već duže vrijeme traga za napadačem, koji bi "osvježio" postojeću navalu i nije tajna da su probali da angažuju Francuza Antoana Grizmana, koji je, kako prenose katalonski mediji, "prekršio" datu riječ i produžio ugovor sa Atletikom iz Madrida.

To je ostavilo Katalonce bez fudbalera za budućnost koji bi mogao da preuzme ulogu Urugvajca Luisa Suareza, koji je u januaru napunio 32 godine.

Na "Nou Kampu" traže njegovog nasljednika, a tamošnji mediji, kao prvog pika ističu golgetera Ajntrahta rođenog u Bijeljini.

"Srpski napadač je jedan od najomiljenijih na 'Nou Kampu', gdje vjeruju da bi Jović mogao odlično da se prilagodi Barsinom stilu s obzirom na svestranost u načinu njegove igre. Dvadesetjednogodišnji Srbin je odličan u napadu, ali i špic koji kombinuje sa saigračima i dobro koristi prostor na polovini protivnika", navode katalonski mediji.

Prema njihovim tvrdnjama, Jovićev dolazak na "Nou Kamp" ne bi bio sporan ni na koji način, da se u cijelu priču nije upleo Real Madrid.

"Florentino Perez (predsjednik Reala) se umiješao u transfer Jovića u Barselonu i namjerava da ponudi veliki novac za njegove usluge. Početna cijena iznosi oko 35 miliona evra".

Nekadašnji napadač Crvene zvezde je prvi strijelac Bundeslige sa 13 golova.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vujo

Majstor

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC