• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučanin prvi Srbin koji je sudio na US Open-u

Autori mondo.ba Autori SRNA

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović rekla je da je teniski sudija Ozren Đurđević na najvećim takmičenjima u tenisu do sada u najboljem svjetlu predstavljao Banjaluku i Republiku Srpsku.

"Možemo biti ponosni na činjenicu da ovakvi mladi ljudi iz Republike Srpske budu prepoznati kao kvalitetan i stručan kadar u svijetu", izjavila je Davidovićeva novinarima nakon sastanka sa Đurđevićem u Banjaluci.

Ona je istakla da sportski uspjesi, rad i, uopšte, sportsko zalaganje Đurđevića, kada je riječ o linijskom suđenju u tenisu, zaslužuju veliku pažnju.

Đurđević je rekao da će nastaviti da promoviše Banjaluku i Republiku Srpsku i sport Srpske na svim najvažnijim teniskim turnirima na svijetu.

On je naglasio da se na završni turnir u Londonu poziva 10 najboljih linijskih sudija svijeta, ističući da je ponosan na činjenicu da je bio jedini predstavnik iz istočne Evrope na tom turniru.

Govoreći o održavanju banjalučkog teniskog čelendžer turnira, Đurđević je ocijenio da je važno da taj turnir ostane i opstane u Banjaluci jer je odavno prevazišao lokalne okvire i prepoznat u teniskom svijetu i sportu.

"To je jedan od pet najboljih čelendžera na svijetu i ima mogućnost da jednog dana preraste u turnir iz serije 250 i da na ATP kalendaru bude rame uz rame uz Dohu, Moskvu, Štutgart, Hamburg i Budimpeštu", dodao je Đurđević.

Đurđević je kao linijski sudija sudio neke od najkvalitetnijih svjetskih teniskih turnira, uključujući i "US open". Ovaj Banjalučanin prvi je Srbin koji je sudio na tom turniru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC