• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novosel: Nikakav zahtjev nismo dobili iz Prištine

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Zahtjev za učešće u ABA ligi poslali Olimpijakos i Panatinaikos iz Grčke, te izraelski klub Bnei Herclija, potvrdio je Krešimir Novosel u Banjaluci i dodao da da se o Prištini neće raspravljati jer nije stigao nikakav zahtjev.

 Krešmir Novosel: Zahtjev za učešće u ABA ligi poslali Olimpijakos, Panatinaikos i Bnei Herclija Izvor: MN PRESS

Krešimir Novosel, direktor ABA lige, izjavio je u Banjaluci da će današnja Skupština regionalnog takmičenja u Akvani da odredi u kom će smjeru ići ovo takmičenje. 

U Banjaluci je tačno u podne zakazana Skupština ABA lige na kojoj će se raspravljati o veoma bitnim temama za budućnost košarke u regionu.

"Čeka nas jedna izuzetno interesantna i nadasve bitna Skupština jer smo imali dešavanja u finalnoj seriji koja nikom nisu bila prijatna i sigurno će o tome biti riječi. Budućnost je poslala zahtjev da se u dnevni red uvrsti poništenje finalne serije i na Skupštini je da o tom odluči. Imamo i teme oko nastupa klubova koji su zatražili da igraju u ABA ligi sljedeće sezone i nastavak rada menadžmenta lige i promjena pravilnika o sudijskom odjelu. To su četiri vrlo bitne teme i odredice u kom,smjeru ide ABA liga", rekao je Novosel.

Novosel je potvrdio da je ABA liga dobila nekoliko zahtjeva o nastupu na "Jadranu".

"Primili smo zahtjev Olimpijakosa i Panatinaikosa iz Grčke, te izraelskog kluba Bnei Herclija. Ta tri kluba će biti tema i vidjećemo šta i kako će klubovi reagovati o eventualnim njihovim nastupima u ABA ligi u sljedećoj sezoni", dodao je direktor ABA lige.

To praktično znači da se na Skupštini neće raspravljati o učešću Prištine, što je predsjednik ABA lige Igor Dodik žestoko kritikovao i naglasio da će Igokea napustiti Jadran, ako tim sa "Kosova" bude uopšte tema razgovora.

"Nikakav zahtjev nismo dobili iz Prištine i bilo bi to neozbiljno komentarisati", naglasio je Novosel.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC