• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PK Olymp dominira u Republici Srpskoj

Autor mondo.ba

Olymp je prvo mjesto zauzeo sa 61.580 bodova, drugi je "22. april" sa 37.880, a treća Mladost, koja je osvojila 15.809 bodova.

Završeno je Ljetno prvenstvo Republike Srpske na kojem je Plivački klub "Olymp" bio apsolutni prvak Srpske i prvak u svim kategorijama.

Olymp je prvo mjesto zauzeo sa 61.580 bodova, drugi je "22. april" sa 37.880, a treća Mladost, koja je osvojila 15.809 bodova.

Oborena su i dva rekorda u kategoriji kadeta, štafeta PK "Olymp" 4x100m slobodno i 4x200m slobodno u sastavu: David Vučić, Nikola Bosnić, Aleksa Dabić i Kosta Milosavić.

"Prije tri sedmice PK 'Olymp' uspješno je organizovao takmičenje za sve banjalučke osnovce. Proteklog vikenda organizovali smo grandiozan miting, najbolji u istoriji kluba, na kojem je naš član Emir Muratović isplivao dva puta olimpijsku normu. Ovog vikenda ponovo smo dokazali da smo bez premca u Republici Srpskoj. Veliku zahvalnost dugujemo našim plivačima, roditeljima, trenerima koji su zaduženi za fenomenalne rezultate i upravi kluba koja nas podržava i vodi", saopšteno je iz banjalučkog kluba.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC