• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tačka na slučaj: Ronaldo nije optužen za silovanje

Autor mondo.rs

Devet godina nakon potpisane nagodbe, prema kojoj je dobila 375.000 dolara da zataška cijeli slučaj, Amerikanka je odlučila da prijavi policiji slučaj silovanja u jednom hotelu u Las Vegasu. Ipak, postupka protiv Ronalda neće biti.

Tužilaštvo u američkoj saveznoj državi Nevada odustalo je danas od pokretanja postupka protiv Kristijana Ronalda.

Amerikanka Katrin Majorga odlučila je prošle godine u dogovoru sa advokatima da, ipak, tereti Portugalca za silovanje, koje se navodno dogodilo u hotelskoj sobi u Las Vegasu još 2009. godine.

Majorga je optužnicu podnijela devet godina nakon što je prihvatila vansudsku nagodbu Ronaldovih advokata, prema kojoj će joj pripasti 375.000 dolara ukoliko cijeli slučaj bude zataškan, ali se ona nepunu deceniju kasnije odlučila da policiji prijavi slučaj silovanja.


Prije toga, povjerljive informacije o tome šta se prema tvrdnjama Majorge dogodilo u jednom od luksuznih hotela u Las Vegasu "procurile" su u medijima, a najdalje je otišao njemački "Die Spiegel" koji je u seriji tekstova čak objavljivao i dijelove e-mail prepiski Ronalda sa svojim advokatima u kojima je zvijezda Juventusa priznala da je seksualnog odnosa bilo.

"Na osnovu uvida u informacije dostupne u ovom trenutku, ne postoje dokazi potrebni za osnovanu sumnju da je Kristijano Ronaldo izvršio djelo seksualnog zlostavljanja. Utoliko, postupak neće biti pokrenut", navedeno je u kratkom saopštenju.

Istog dana, švedski list "Expressen" objavio je intervju sa nekadašnjom fudbalerkom Juventusa, koja se požalila da joj je u Torinu bilo zabranjeno da pominje slučaj u koji je bio umiješan njen saigrač iz muške selekcije i najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji italijanskog fudbala, Ronaldo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC