• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted oborio rekord - reprezentativac potpisao!

Autor mondo.rs

Ozvaničena saradnja između Engleza i kluba sa "Old Traforda". Cena? Prava sitnica...

Dosadašnji fudbaler Lestera Hari Megvajer potpisao je danas šestogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom za 80 miliona funti i postao najskuplji odbrambeni igrač na svetu.

Sve je ozvaničeno ovog popodneva, u evrima posao iznosi 87 miliona, a trebalo bi da zaduži dres sa brojem pet.

Reprezentativac Engleske potpisao je šestogodišnji ugovor, uz mogućnost produženja saradnje na još godinu dana. Rekord za najskupljeg defanzivca do sada je držao Virdžil van Dajk, koji je prošlog januara za 75 miliona funti iz Sautemptona prešao u Liverpul.

"Kada vam Mančester junajted pokuca na vrata, to je neverovatna prilika. Posle razgovora sa trenerom, uzbuđen sam zbog vizije i planova koje ima za ovu ekipu. Jasno je da Ole (Gunar Solšer) gradi tim za osvajanje trofeja. Radujem se susretu sa novim saigračima i početku sezone", naveo je Megvajer.

On je drugi najskuplji igrač Premijer lige, posle saigrača Pola Pogbe, koji je u Mančester junajted došao za 89 miliona funti iz Juventusa.

Megvajer je treće pojačanje Junajteda ovog leta, nakon što su na Old Trafod došli Aron Van-Bisaka iz Kristal Palasa za 50 miliona funti i Danijel Džejms iz Svonsija za 15 miliona.

"Hari je jedan od najboljih centralnih bekova današnjice. On odlično čita igru i njegovo prisustvo se oseća na terenu, uz sposobnost da ostane miran pod pritiskom. Dobro će se uklopiti u ovu grupu na terenu i van njega", rekao je trener Junajteda Solšer.

„Crveni đavoli“ sada imaju razlog više da se nadaju povratku u Ligu šampiona. Odbrana napokon deluje stabilno, a videćemo da li će dovesti još neko pojačanje do završetka prelaznog roka.

Njima je već godinama goruća pozicija defanzivnog veziste. Ukoliko je reše, mogli bi da se nadaju i nečemu više od „samo“ vraćanja u elitu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC