• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaravinas: Čast igrati u ovoj istorijskoj dvorani!

Autori mondo.ba Autori Dragan Šutvić

Strateg Olimpijakosa pohvalno je govorio o Boriku, ambijentu, ali i Borčevim mladim igračima, koji su pružili dostojan otpor.

 Borac Olimpijakos Zaravinas Borik istorijska dvorana Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Rukometaši Borac m:tel-a poraženi su sinoć u drugoj utakmici prvog kola Kupa EHF od grčkog Olimpijakosa rezultatom 25:30 te se poslije neuspjeha u Atini (30:21) oprašta od evropske scene za ovu sezonu, dok će tim iz Pireja u drugoj rundi, u oktobru, izaći na megdan rumunskoj Politehnici iz Temišvara.

Šef stručnog štaba atinskog kluba Georgios Zaravinas zahvalio se Borcu i svima u Banjaluci na gostoprimstvu, te izrazio zadovoljstvo ambijentom i činjenicom da je njegov klub nastupio u banjalučkom hramu sporta.

''Za nas je bilo sjajno iskustvo igrati u ovoj istorijskoj dvorani, u kojoj je Borac osvajao i evropske trofeje, i pred ovom sjajnom grupom navijača. Želim da čestitam mojim igračima jer nama je ovo do sada tek treća utakmica u sezoni, uz jednu prijateljsku i prvu zvaničnu prošlog vikenda, i vjerujem da ćemo biti još bolji kako vrijeme bude odmicalo'', naveo je trener gostujućeg sastava Georgios Zaravinas, ne propustivši, svakako, priliku da čestita i rivalu, rukometašima Borac m:tel-a.

''Kao što i sami znate, nedostajala su im četiri kvalitetna igrača, ali momci koji su nastupili su se snažno borili i smatram da je publika koja je došla imala šta da vidi u ovom duelu.''

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Volkov

Banjaluci bi sigurno bilo drago da čuje, a do sad niko nije objavio, na snimku utakmice sa Vošom na Elta tv, juče se uključio i Vlado Volkov i potvrdio da je potpisao sa Borcem na godinu dana. Dobrodošao Vlado. Borac ovakva imena poput Jovanovića i Volkova do prije pola godine nije mogao ni sanjati

Peđa

Tačno,istorijska dvorana u kojoj su se nekad osvajali trofeji-Bez ljudi iz rukometa nema rukometa.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC