• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Partizana žale: Kao da smo izgubili...

Autor mondo.rs

Nakon mnogo propuštenih prilika fudbaleri crno-bijelih žale što nisu bolje realizovali prilike, očekuju dobar fudbal u "vječitom derbiju"...

 Igraci-Partizana-izjave-poslije-AZ-Alkmara-Sasa-Zdjelar-Zoran-Tosic-Lazar-Markovic. Izvor: Mondo/Goran Sivački

Fudbaleri Partizana nisu uspjeli da "izvuku" sva tri boda iz večerašnjeg duela sa AZ Alkmarom, uprkos velikom broju prilika meč se završio rezultatom 2:2, a sigurno je da u Humskoj imaju za čime da žale.

Utisak je da je "parni valjak" svakako mogao mnogo bolje da prođe, bili su bolji rival tokom susreta, naročito usljed toga što je protivnik imao igrača manje na terenu, ali nisu uspjeli da sačuvaju prednost koju su u jednom trenutku stekli teškom mukom.

Zoran Tošić smatra da je koncentracija presudila protiv njegovog tima i da su morali mirnije da privedu utakmicu kraju nakon što su došli do vođstva.

"Teško je kada ne pobijediš, a stvoriš ovoliko šansi i imaš igrača više 60 minuta... Ovo su ozbiljne utakmice, moramo da budemo skoncentrisani da ne primimo dva gola iz dva šuta. Poslije 2:1 utakmica je morala da ode u mirnijem toku", rekao je on poslije meča.

Zadovoljan je stvaranjem prilika, ali smatra da bi njegov tim ubuduće morao da popravi realizaciju ukoliko želi da ostvari bolje rezultate u Evropi.

"Imali smo dosta izglednih šansi, lijepih prilika u kojima smo morali da budemo koncentrisaniji. Kada ne koristiš svoje prilike, protivnik će te kazniti. Nama se to već duže vrijeme ponavlja - da mi ne koristimo svoje šanse, a da protivnik daje skoro sve svoje. To ne smije da se dešava na ovom nivou", iskren je krilni napadač.

On je izuzetno zahvalan djeci na podršci koju su pružili ekipi tokom meča, a kaže da je iz igre izašao usljed trenerove odluke, ali da nema problem s tim jer Partizan ima mnogo dobrih ofanzivaca u sastavu.

"Fenomenalan ambijent, djeci svaka čast, zaista smo im zahvalni. Nadam se da je ovo i za njih bilo nezaboravno iskustvo. Imao sam manji problem prije utakmice, pa je trener odlučio da izađem. Imali smo povoljan rezultat, a imali smo i fenomenalne igrače na mojoj poziciji koji su mogli da me zamijene", zaključio je popularni "Bambi".

Vezista Saša Zdjelar žali nad izgubljenim bodovima i smatra da su naivno postupili u odbrani, kao i da su propustili previše prilika da riješe meč.

"Mislim da smo izgubili tri boda. Promašili smo mnogo šansi, primili smo golove iz kontranapada koje nismo smjeli da primimo, ali sad možemo samo da pričamo o tome. Došli smo do igre kada su dobili crveni karton, ali nismo iskoristili previše prilika. Od Malatije imamo brdo šansi, ali ih ne koristimo, i to nas je koštalo", kazao je vezni fudbaler.

On očekuje da se ekipa izdigne nakon večerašnjeg rezultata i pruži dobru partiju u predstojećem "vječitom derbiju" u kojem vjeruje da će se igrati dobar fudbal.

"Okrećemo se narednim utakmicama i derbiju. Daćemo sve od sebe da izvučemo pozitivan rezultat iz duela sa Zvezdom, a siguran sam da će utakmica biti veoma dobra", kaže Zdjelar.

Lazar Marković misli da njegova ekipa nije pružila maksimum na ovom susretu, ali da je AZ dobra ekipa i da moraju da se okrenu narednim susretima.

"Nismo smjeli da primimo drugi gol, mislim da smo mogli i morali više. Nismo iskoristili šanse kada smo imali brojčanu nadmoć na terenu. Imao sam dobru priliku da i sam dam gol, mislio sam da će ući - nije ušla. Šta da se radi, AZ je dobra ekipa, mi se okrećemo narednom meču i idemo dalje", zaključio je Marković.

Partizan će u nedjelju od 18 časova igrati "vječiti derbi" sa Crvenom zvezdom i tako zatvoriti napornu nedjelju za oba tima, koja su imala izuzetno teške mečeve na evro-sceni.

Svakako je da će biti istrošeni za vikend, ali takođe i da nas očekuje najbolje što srpski fudbal može da ponudi.

POVEZANE VIJESTI

Natho majstor, ali nije mogao sve - Partizanu bod!

Milošević: Morali smo mirnije, Natho ekstra klasa

Natho: Trebalo je da bude 4:1, a ne 2:2!

Fudbal ovo ne pamti: Šal od ćaleta i navijaj!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC