• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sava Lešić: Igraćemo za Trifu

Autor mondo.ba

"Sve nas je to iznenadilo i potreslo jer smo uhvatili ritam, ali moramo da stisnemo zube i igramo za njega“, rekao je košarkaš Igokee i pružio podršku treneru Aleksandru Trifunoviću koji se oporavlja od moždanog udara.

 Košarkaš Igokee Sava Lešić - Igraćemo za Trifu Izvor: MN PRESS

Košarkaši Igokee sa pobjedom i porazom vratili su se sa mini-turneje u Turskoj, gdje su pobijedili Bujukčemeče, a izgubili od Karšijake.

U odsustvu trenera Aleksandra Trifunovića, koji se oporavlja od moždanog udara, ekipu su vodili pomoćnici Marko Barać i Žarko Milaković.

Košarkaš Igokee Sava Lešić ističe da je ekipa spremna za novu sezonu Aba lige koju će otvoriti 5. Oktobra duelom protiv Partizana u Beogradu.

"Dosta smo promijenili tim u odnosu na prošlu sezonu i tražimo ritam da svih 12 igrača bude u funkciji, što ranije nije bio sluča. Rezultat nije u prvom planu tokom ovih pripremnih utakmica, već da svi dobijemo ulogu i u što boljem ritmu dočekamo početak sezone. Za sada smo pogodili što se tiče kontrolnih utakmica i razigravanja igrača. Pa ćemo spremni početi sezonu“, rekao je Lešić za „Glas Srpske“.

Moždani udar koji je imao trener Igokee poremetio je određene planove ekipe, a iskusni krilni centar nada se da će se Trifunović uskoro priključiti.

"Koliko je meni poznato, stanje je sve blje i nije ništa previše ozbiljno, mada se situacija i dalje pomno prati, a ljekari će dati konačno mišljenje. Nadamo se da će se Trifa što prije oporaviti i pridružiti ekipi, odnosno staviti u funkciju tima. Sve nas je to iznenadilo i potreslo jer smo uhvatili ritam, ali moramo d astisnemo zube i igramo za njega u narednom periodu, te pokažemo da su njegovi pomoćnici dobro odradili ostavljene zadatke. Moramo se držati zajedno i iz svega izaći što jači. Kukanja nema, već samo rad“, istakao je Lešić.

Posljednju provjeru Igokea će imati u srijedu u Tuzli protiv Slobode.

"Biće to mala premijer pred početak ABA lige i gostovanje će nam poslužiti da vidimo sve ono što nas čeka iduće sezone, odnosno da osjetimo atmosferu. Biće nam dosta teško jer nas čeka dupli program, koji ćemo igrati srijedom i subotom. ABA liga nikada nije bila kvalitetnija, a sve ekipe u prvenstvu BIH željeće da nas pobijede i davaće više od sto odsto svojih mogućnosti, što je sportski sasvim ispravno. Moramo biti spremni da odgovorimo tim zahtjevima i ne dozvolimo neka velika iznenađenja“, poručio je Lešić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC