• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milivojević opet iz penala, Loris se blamirao

Autor mondo.rs

Reprezentativac Srbije nastavlja da trese mreže sa 11 metara, Totenhem uspeo da slavi uprkos ozbiljnom kiksu svog golmana, dok su se puleni Frenka Lamparda vratili na pobednički kolosek.

Luka Milivojević je po ko zna koji put heroj Kristal Palasa. Ekipa iz Londona je ponovo slavila zahvaljujući nekadašnjem igraču Crvene zvezde, pošto je u bio strelac prvog gola u pobedi protiv Noriča - 2:0.

Nije bilo teško pretpostaviti da je Milivojević taj pogodak postigao iz penala, čime je nastavio izvanrednu seriju izvođenja jedanaesteraca. On je postigao 20. gol iz penala u dresu Palasa i to iz 22. pokušaja, te je sada na čak 91% uspešno u takvim situacijama.

Palas je tu prednost stečenu u 21. minutu ljubomorno čuvao do kraja, da bi trijumf u finišu potvrdio Andros Taunzend. Norič je tako zabeležio i drugi poraz u nizu bez postignutog gola, posle one famozne pobede nad Mančester sitijem.

Daleko zanimljivije je bilo na meču Totenhema i Sautemptona, gde su viđena tri gola, crveni karton i jedna kardinalna greška. Poveo je Totenhem posle lepog pogotka Tangija Ndombelea, možda i njihovog najboljeg pojedinca na ovom susretu.

Ipak, "pevci" kao da su se trudili da sve uprskaju. Serž Orije je u 27. minutu dobio žuti karton, da bi u 31. to ponovio. Činilo se da je ova druga opomena bila prestroga, ali je bez obzira, Totenhem ostao sa igračem manje. I onda u 39. minutu greška Uga Lorisa.

Golman Spursa je dobio jedan povratan pas, imao je loptu u svom posedu unutar peterca, ali je bio izuzetno nesmotren, pokušavši da predribla Danija Ingsa, koji nije naseo i sa par metara lako smešta loptu u mrežu Totenhema.


Iako je tada delovalo da će Totenhem imati dosta problema posle tih dešavanja, Hari Kejn je samo čteiri minuta kasnije postavio konačan rezultat - 2:1.

Za to vreme, Čelsi je protiv Brajtona mora da čeka 50 minuta ne bi li poveo, uprkos tome što su u prvom poluvremenu imali odnos šuteva 17:0. Prvo je Žoržinjo bio strelac sa penala, da bi konačan rezultat postavio Vilijan u 76. minutu za važan trijumf "plavaca".

Oni su "vezali" poraze u Ligi šampiona i Premijer ligi prošle nedelje, pa su dobro odgovorili ove sedmice - trijumfima u Liga kupu protiv Grimzbija i sada protiv Brajtona.

Premijer liga, 7. kolo

subota:

Šefild junajted - Liverpul 0:1 (0:0)
/Vajnaldum 70/

Aston Vila - Barnli 2:2 (1:0)
/El Gazi 33, Mekgin 79 - Rodrigez 68, Vud 81/

Bornmut - Vest Hem 2:2 (1:1)
/King 17, K. Vilson 46 - Jarmolenko 10, Kresvel 74/

Čelsi - Brajton 2:0 (0:0)
/Žoržinjo 50 pen, Vilijan 76/

Kristal Palas - Norič 2:0 (1:0)
/Milivojević 21, Taunzend 90+2/

Totenhem - Sautempton 2:1 (2:1)
/Ndombele 24, Kejn 43 - Ings 39/

Vulverhempton - Votford 2:0 (1:0)
/Doerti 18, Janmat a.g. 61/

Everton - Mančester siti 18.30

nedelja:

Lester - Njukasl 17.30

ponedeljak:

Mančester junajted - Arsenal 21.00

TABELA: Liverpul (+1) 21, Mančester siti 13, Vest Hem (+1) 12, Totenhem (+1) 11, Lester 11, Čelsi (+1) 11, Bornmut (+1) 11, Arsenal 11, Vest Hem 11, Kristal Palas (+1) 11, Barnli (+1) 9, Mančester junajted 8, Šefild junajted (+1) 8, Vulverhempton (+1) 7, Sautempton (+1) 7, Everton 7, Brajton (+1) 6, Norič (+1) 6, Aston Vila (+1) 5, Njukasl 5, Votford 2.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC