• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alegri spreman da preuzme Junajted, ali...

Autor mondo.ba

Italijan je bez posla od odlaska iz Juventusa

Mančester junajtedu, kojim od decembra 2018. godine komanduje norveški strateg i nekadašnji član ovog kluba Ole Gunar Solskjer, ne cvjetaju ruže u tekućoj sezoni.

Tim sa Old Traforda je pod komandom fudbalera, koji je 1999. godine pogotkom u nadoknadi vremena donio evro-titulu u pobjedi nad Bajernom (2:1), u prvih osam kola nove sezone upisao dvije pobjede i po tri remija i poraza, što je u ovom trenutku dovoljno samo za 12. mjesto, uz čak 15 (!?) bodova manje od lidera Liverpula, sa kojim će snage odmjeriti odmah po povratku sa reprezentativna pauze.

Fudbalska javnost na Ostrvu, ali i pojedini mediji, već je počela da špekuliše o promjeni na klupi "crvenih đavola" ili, bolje rečeno, uručivanju otkaza treneru koji je do marta bio vršilac dužnosti menadžera Mančester junajteda.

Kao jedan od kandidata da, eventualno, naslijedi Solskjera pominje se i – Masimilijano Alegri, koji je i dalje bez posla nakon napuštanja Juventusa, sa kojim je osvojio pet uzastopnih trofeja u Seriji A.

Italijan je, prema informacijama koje stižu iz Engleske, raspoložen da preuzme ekipu, ali pod jednim uslovom  - da se to dogodi u roku od nekoliko sedmica!

Kako navode ostrvski mediji, Alegri je to saopštio i izvršnom potpredsjedniku kluba Edu Vudvordu, koji je sad na potezu...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC