• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjajan recept: Pečena piletina sa prezlama i parmezanom

Autor mondo.rs

Sprema se lako, a uživaćete u svakom zalogaju!

 Sjajan recept: Pečena piletina sa prezlama i parmezanom Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/loooby

Potrebno vam je svega nekoliko minuta da pripremite ovu piletinu za pečenje, a ubrzo ćete iz rerne izvaditi veoma ukusan obrok!

Sastojci:

Možda će vas zanimati

Četiri pileća filea

So i biber po ukusu

45 grama prezli

50 grama rendanog parmezana

Kašika maslinovog ulja

Kašika sveže iseckanog peršuna

Čen belog luka

Kašika senfa

Priprema:

Zagrejte rernu na 230 stepeni.

Poređajte piletinu na pleh obložen aluminijumskom folijom, pa odozgo pospite so i biber.

U posudi pomešajte prezle, parmezan, maslinovo ulje, peršun i iseckan beli luk. Na svaki komad piletine namažite malo senfa, pa odozgo pospite mešavinu sa prezlama.

Pecite dok piletina ne bude gotova, 15-20 minuta.

Poslužite uz neku salatu.

Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop