• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zepter dani kulture Kozarske Dubice u Banjaluci"

Autor SRNA

U izložbenom prostoru "Art centra" u Banjaluci otvorena je izložba umjetničkih radova pod nazivom "Cepter dani kulture Kozarske Dubice u Banjaluci".

"Izložene su slike sa motivima iz opštine Kozarska Dubica, koje su nastale 2013. godine na Međunarodnoj likovnoj koloniji "Una", u čijem je radu učestvovalo 20 slikara iz Republike Srpske, Federacije BiH i Hrvatske.

Riječ je o multimedijalnom projektu "Art centra" iz Banjaluke pod nazivom "Mreža gradova otvorenog srca".

Izložba je otvorena sinoć u organizaciji Centra za informisanje i kulturu opštine Kozarska Dubica, a pod pokroviteljstvom hotela "Cepter".

Direktor "Art centra" Banjaluka Milenko Lakić rekao je da će ovaj projekat trajati do 2016. godine, a da će po okončanju projekta "Art centar" objaviti knjigu sa najljepšim fotografijama i crtežima iz svih gradova, učesnika projekta.

Menadžer hotela "Zepter" Milanka Zečević izjavila je da je ova kompanija prepoznala značaj ovakvog vida promocije za cijelu lokalnu zajednicu.

Nakon otvaranja izložbe, organizator je za prisutne upriličio koktel, a partnerima projekta, kompaniji "Cepter", preduzeću "Mlijekoprodukt" i Centru za informisanje i kulturu opštine Kozarska Dubica uručene su zahvalnice.

Izložbena promocija opštine Kozarska Dubica u "Art centru" Banjaluka trajaće do 12. aprila, a nakon toga će se nastaviti prezentacija ostalih opština iz Republike Srpske koje učestvuju u projektu "Mreža gradova otvorenog srca".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop