• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Milijaš nadigrao Žigića!

Vulverhempton minimalnim rezultatom pobijedio Birmingem, a Bolton sa igračem manje dva puta "prevario" goste iz Blekburna.

 PREMIJER: Milijaš nadigrao Žigića! Izvor: MONDO

Nenad Milijaš sa Vulvsima je osvojio tri boda u susretu sa Nikolom Žigićem i Birmingemom - potpuno zasluženo.

Razliku je na kraju napravio pogodak Stefena Hanta, postignut nekoliko sekundi prije odlaska na poluvrijeme. Sa desnog boka je centrirao Ibenks-Blejk, a Hant sa "prve" stative spretno proslijedio loptu u mrežu - 1:0.

Domaćin je sve vrijeme diktirao tempo, pa je i Milijaš bio kudikamo zapaženiji od izolovanog Žigića. Nije bilo iznenađenje što je visokog centarfora već u 61. minutu zamijenio Čileanac Žan Bosežur.

Milijaš je u 52. minutu odlično izveo slobodan udarac sa više od 20 metara, ali je golman Ben Foster bio dobro postavljen i paradom u lijevu stranu spriječio da "vukovi" dupliraju prednost.

Centaršut srpskog reprezentativca u 68. minutu umalo je rezultirao povredom saigrača Kristofa Bere, koji se u želji da stigne do lopte "zakucao" u stativu... Na sreću, ostao je na terenu do kraja utakmice!

Vulverhempton je uprkos pobjedi ostao u zoni ispadanja, ali sa samo bodom manje od Vigana i Fulama, odnosno tri manje od Evertona i Birmingema.

Bolton je poslije 12 godina slavio trijumf nad Blekburnom na svom stadionu, mada u 56. minutu nije izgledalo da će biti tako, pošto je Mark Dejvis (pri rezultatu 0:0) dobio drugi žuti karton.

Bolton je sa desetoricom poveo preko Fabrisa Muambe, tri minuta prije kraja izjednačio je Mame Biram Dijuf (pozajmljen iz Mančester junajteda), ali je samo minut kasnije Stjuart Holden odlično utrčao iz drugog plana i matirao Pola Robinsona udarcem "ljevicom" sa ivice šesnaesterca!

REZULTATI 17. KOLA:

Vulvs - Birmingem 1:0 (1:0)
/Hant 45/

Bolton - Blekburn 2:1 (0:0)
/Muamba 65, Holden 88 - Mame Dijuf 87/

Totenhem - Čelsi (17.00)

ponedeljak

Mančester junajted - Arsenal (21.00)

subota

Aston Vila - Vest Bromvič Albion 2:1
Everton - Vigan 0:0
Fulam - Sanderlend 0:0
Stouk - Blekpul 0:1
Vest Hem - Mančester siti 1:3
Njukasl - Liverpul 3:1

TABELA: Arsenal (-1) 32, Mančester s. 32, Mančester j. (-2) 31, Čelsi (-1) 30, Bolton 26, Totenhem (-1) 26, Sanderlend 24, Njukasl 22, Liverpul 22, Blekpul (-1) 22, VBA 22, Stouk 21, Blekburn 21, Aston Vila 20, Everton 18, Birmingem 18, Fulam 16, Vigan 16, Vulvs 15, Vest Hem 12.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC