• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li će Bruno spasiti Štutgart?

Šampion Njemačke iz sezone 2006/07, Štutgart, ove sezone nalazi se u žestokoj borbi za opstanak.

 Da li će Bruno spasiti Štutgart? Izvor: MONDO

Poraz od Hanovera za vikend (1:2) prelio je čašu kod članova uprave "Švaba", pa je Jens Keler smijenjen poslije svega dva mjeseca na vrućoj klupi. Njega će zamijeniti bivši ubojiti napadač njemačkog fudbala, potom i ne baš dokazani trener, Bruno Labadija.

Nijemac italijanskog porijekla u karijeri je igrao za Hamburg, Kajzerslautern, Bajern Minhen, Keln, Verder Bremen, Arminiju Bilefeld i Karlsrue i za to vrijeme postigao je 204 prvenstvena gola, što u Bundesligi, što u Cvajti. Kao trener, ovaj 44-godišnjak radio je u Damštadu, Grojter Firtu, Bajeru iz Leverkuzena i Hamburgu, a u posljednja dva kluba nije uspio da se zadrži cijelu sezonu.

U Štutgartu vjeruju da bi on mogao da pomogne ekipi da pobjegne sa mjesta koje direktno vodi u Cvajtu. Kolo prije kraja jesenjeg dijela sezone, "Švabe" su pretposljednje, sa svega dva boda više od fenjeraša Borusije iz Menhengladbaha, a tri manje od Kelna, koji se nalazi na poziciji koja vodi u plej-aut za opstanak.

Prvi tim koji je iznad crte, Sent Pauli, bježi Štutgartu pet bodova.

Tim sa "Mercedes-Benc Arene" nema pobjedu na strani ove sezone (0-2-6), dok je kod kuće uspio da sakupi tri pobjede i jedan remi.

Debi, Labadija će imati sredinom nedelje u Ligi Evrope protiv Odenzea, a potom narednog vikenda očekuje ga novo veliko iskušenje kada u Štutgart stiže šampion, Bajern iz Minhena, ujedno njegov bivši klub.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC