• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tevez u Sitiju, negdje drugdje, ili u penziji?

Argentinac ne odustaje od namjere da napusti Mančester siti iako je klub odbio njegov zahtjev da bude stavljen na transfer listu. Moguće i da Tevez završi karijeru prije vremena.

 Tevez u Sitiju, negdje drugdje, ili u penziji? Izvor: MONDO

Hoće li Tevez ostati u Mančester sitiju? Ovo je pitanje broj jedan na Ostrvu, a odgovor čini se ne znaju ni sam Tevez ni klub za koji (bi trebao) da igra.

Nezadovoljni Argentinac je uputio pismeni zahtjev da bude stavljen na transfer listu ali uprava kluba ga je odbila ne želeći da se odrekne svoje najveće zvijezde.

U svom zahtjevu Tevez je kao razlog naveo nostalgiju, želju za promjenom sredine, te „sukob sa određenim ljudima u klubu koji ne može da se izgladi“, ali prema pisanju britanskih medija, moglo bi da se radi o još jednom pritisku na upravu kluba kako bi dobio veću platu.

Prema pisanju „Tajmsa“ Tevez navodno želi da mu se plata poveća na ogromnih 300.000 funti nedeljno i to je stvarni razlog zašto je pokrenuo priču o odlasku iz Mančestera.

Iako je njegov zahtjev odbijen, Tevez se nije pomirio sa činjenicom da treba odraditi još tri i po godine ugovora sa „građanima“, a čitava saga o odlasku kako tvrde Tevez i njegov menadžer nema nikakve veze s novcem.

U prilog tome ide i informacija da je Tevez odbio pet miliona funti koje mu je ponudila uprava kluba kako bi se predomislio, a nekadašnji igrač Boke juniorsa i Vest Hema odlučan je u namjeri da napusti klub po cijenu završetka karijere.

Izvor blizak Tevezu rekao je za američku mrežu ESPN da Tevez želi da ide negdje gdje može da uživa u fudbalu, što nije slučaj u Mančester sitiju, a ukoliko se to ne desi da bi čak mogao da završi karijeru.
„Nadamo se da do toga neće doći, ali ta opcija se ne može isključiti“, rekao je on.

Iako ovaj scenario djeluje malo vjerovatan, ne smije se zaboraviti da je Tevez nedavno jednom intervjuu rekao da mu je muka od fudbala, da je umoran od svega i da ne želi više da igra fudbal.

Da li će se desiti još jedan „runijevski“ obrt ili će Tevez ipak napustiti klub i pronaći sreću negdje drugdje ostaje da se vidi, ali kladioničari ne bi bili kladioničari da u svemu ovome ne vide priliku da zarade.

Tako su britanske ali i svjetske kladionice u ponudu uvrstile i klađenje na to da li će Tevez ostati u Sitiju, prema njihovim prognozama njega ćemo naredne godine gledati u drugom dresu.

Najviše panse daju se transferu u Real Madrid, a zatim slijedi Barselona. Ne isključuje se ni prelazak u neki engleski klub, a u tom slučaju favorit je Čelsi, dok se manje šanse daju Totenhemu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC