• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ne dovodi veliko pojačanje u januaru? Klub sve otežao, Dragoviću novac manje važan - na Marakanu bi zbog dede!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Iskusni reprezentativac Austrije je i dalje glavna meta Crvene zvezde.

 Zvezda ne dovodi veliko pojačanje u januaru? Klub sve otežao, Dragoviću novac manje važan Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je ozbiljno "zagrizla" za Aleksandra Dragovića!

Reprezentativac Austrije i momak rođen u Beogradu velika je meta crveno-belih, bilo je pisanja da je Zvezda sa igračem već postigla dogovor, ali njihov posao u dovođenju defanzivca neće biti nimalo jednostavan.

Možda će vas zanimati

Zvezda je željna da u svojim redovima vidi igrača Bajer Leverkuzena koji upisao 84 nastupa u dresu Austrije. Ipak, to nije nimalo jednostavan zadatak, a sada je to postalo naročito jasno.

Glavni razlog za to je izjava sportskog direktora Leverkuzena Simona Rolfesa. On je rekao da će Dragović ostati na "Baj Areni" do kraja sezone.

Rolfes nijednog trenutka nije demantovao da će Dragović promeniti sredu, samo je naveo da je mala verovatnoća da se to dogodi u januaru 2021. godine.

"Na zimu ćemo pustiti nekoga samo ukoliko situacija u timu to dozvoljava. Dragović je, zasad, u našim planovima za čitavu sezonu", rekao je Rolfes za "Kiker".

To bi značilo da Leverkuzen ne planira da u januaru proda igrača kojem već na leto ističe ugovor, pa bi tako u leto 2021. godine osim Dragovića mogli da ostanu i bez obeštećenja za igrača. "Kiker" piše i da je spreman da napravi velike finansijske ustupke kako bi postao igrač Crvene zvezde.

"Za Austrijanca srpskih korena, mogućnost da zaigra za Crvenu zvezdu makar emocionalno ima veliku vrednost. Dragovićev deda je iz Beograda i veliki je navijač Zvezde i jedna je od najvažnijih ličnosti u Dragovićevoj karijeri. Kao juniorski igrač, Dragović je baš sa dedom dolazio na treninge i utakmice Austrije Beč, koji ga je pratio i tokom profesionalne karijere", piše nemački list kao jedan od razloga zbog čega bi Dragović želeo da dođe u Zvezdu.

Ipak, da je ovo težak zadatak za Zvezdu govore i pisanja da je i Ajntraht iz Frankfurta zainteresovan za Beograđanina.

Dragović će od 1. januara biti slobodan da pregovara o svom eventualnom narednom klubu, ali čini se da su sve manje šanse da novi klub dobije predstojeće zime...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC