• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mateus: Partizan je i moja porodica

Nekadašnji trener crno-bijelih poručio da je srećan kada njegov bivši klub ima razloga za slavlje i da se osjeća kao dio porodice.

 Mateus: Partizan je i moja porodica   Izvor: MONDO

Beograđani znaju Lotara Mateusa kao vječito nasmijanog vječnog mladića. Izuzev kada se svojevremeno mrštio na "grešne" fudbalere Partizana, skoro uvijek je bio nasmijan.

Takav se pojavio i u ponedeljak uveče na gala proslavi Partizana u hotelu "Hajat", na kojoj se sreo sa bivšom suprugom Marijanom i mnogim prijateljima, ali se i našao među malobrojnim zaslužnim dobitnicima poklona - lopte sa potpisima svih sadašnjih igrača.

"Lijepo je kada se okuplja familija. Partizan je imao dobru godinu, bio je prvak, ušao u Ligu šampiona, i sada je prvi na tabeli... Uvijek je lijepo kada se slavi", rekao je novinarima slavni Nijemac, sadašnji selektor Bugarske.

Mateus je 2003. predvodio ekipu Partizana, koja se prva domogla Lige šampiona. I minule jeseni pratio je izdanja crno-bijelih u elitnom takmičenju.

"Gledao sam većinu utakmica. Partizan nije osvojio ni bod, ali je važno da je dobro reprezentovao Srbiju i da je zaradio pare".

Tvrdi da mu nije žao što više nije jedini trener Partizana, koji je bio učesnik Lige šampiona.

"Naprotiv. Uvijek sam srećan kada moj bivši klub i moji bivši igrači ostvaruju dobre rezultate i prave velike karijere. Bilo je prelijepo prije sedam godina, ali i sada se osjećam super. Svi smo porodica i to je naš zajednički uspjeh".

O Aleksandru Stanojeviću, sadašnjem šefu crno-bijele struke, nema izgrađeno mišljenje.

"Ne mogu da komentarišem njegov rad, jer mu nisam odgledao nijedan trening niti me je trenirao. Ima odlične rezultate izuzev što u Ligi šampiona nije osvojio ni bod", zaključio je Lotar Mateus.

(R.J, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC