• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve je sada drugačije i energija i odnos i kvalitet: Stanojević kaže da se u kupu neće ponoviti kiks iz prvenstva

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Trener priznao da je prva utakmica bila njegova najgora, a onda razrešio neke dileme

 Sve je sada drugačije i energija i odnos i kvalitet: Stanojević kaže da se u kupu neće ponoviti kiks Izvor: MN PRESS

Nema mnogo odmora za Partizan, samo četiri dana posle teške utakmice sa Proleterom, sledi kup meč.

Protivnik je Metalac ekipa koja je crno-belima u prvenstvu otela bodove u meču za koji Aleksandar Stanojević kaže da je najgori njegovog tima od kad je preuzeo Partizan. Ipak, niko ne razmišlja o revanšu, već samo o prolazu.

Možda će vas zanimati

"Igramo kup, eliminaciona utakmica, znamo šta za nas znači trofej. Ulazimo maksimalno spremni i motivisani i nadamo se dobrom rezultatu. Jedina opasnost ovde je to što je eliminaciono takmičenje, na njihovom terenu, a igra se jedna utakmica. Mi imamo veliki pritisak, oni su rasterećeni. Prošla je izuzetno korektna, oni su naši veliki prijatelji. Nemamo vrstu razmišljanja da hoćemo da se svetimo, imamo takmičenje i naš cilj koji želimo da ostvarimo", rekao je Stanojević.

On je rekao da očekuje drugačiju utakmicu nego u prvenstvu, jer će morati da bude više rizika, ali je istakao da se mnogo toga promenilo od početka oktobra.

"To je bila definitivno naša najlošija utakmica od kad sam ja trener u klubu. Dosta se promenilo, i odnos i energija i kvalitet. Bolji smo sada u svakom smislu i nadam se da se neće ponoviti onakva utakmica. Sada mi je lakše da spremim utakmicu, jer sam duže s njima i hvatamo neke mehanizme i zato mi je lakše, a ne zbog prvog meča", rekao je Stanojević.

Trener je rekao da će biti sitnijih rotacija, ali ne radi poštede, već zato što želi da igraju najspremniji, a onda je novinarima razjasnio neke stvari koje su ga pitali, među kojima je bilo i to kako se Holender nametnuo kao prvi izvođač penala.

"Vežbaćemo penale svakako, spremamo se uvek za svaku situaciju. Što se tiče penala, prvi je Natho, ali na terenu… Ja ne volim to da određujem, ako se neki igrač izbori da šutira, to je ipak njihova interna stvar, ja se ne mešam. Šutirao je Holender i ranije, davao je golove, ja sam pustio da se dogovore, oni su se tako dogovorili i ja to poštujem", rekao je Stanojević.

A golmani? Imate trojicu (Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović i Aleksandar Popović), što su "slatke muke"…

"To jesu lepe muke, rotiramo kao da su napadači, ha, ha, ali da razjasnimo sad. Stojke je broj jedan, tu nema priče. Postoji dogovor da Stevanović brani u kupu do kraja jer je zaslužio. Moram da pomenem da je mene fudbalski zadužio protiv Spartaka (kad je odbranio penal). Ja to cenim i pamtim i ne zaboravljam. Ima neku šansu. Imamo, naravno, Popovića, koji je mlad i budućnost i sadašnjost Partizana. Zadovoljan sam, ali fudbal je sadašnjost, nije ni budućnost ni prošlost. Ko se bude najbolje pokazao, taj će braniti, a Stojke je broj 1", rekao je Stanojević.

Kada je u pitanju zdravlje, Sejduba Suma je spreman, ali pošto nije trenirao mesec dana, pitanje je u kojoj meri će moći da pomogne. Bajbek i dalje nije spreman, ali se očekuje uskoro, dok je Lazar Marković osetio bol u meču protiv Proletera. Svi ostali su zdravi i spremni.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC