• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastasić: Fiorentina moja sreća

Još jedan biser srpskog fudbala odlazi u pečalbu. Matija Nastasić na pregledima u Fiorentini.

 Nastasić: Fiorentina moja sreća Izvor: MONDO

Ima tek 17 godina, nije odigrao nijednu prvenstvenu utakmicu za Patizan, a već je prodat u Seriju A.

Fiorentina je nastavila da dovodi talentovane fudbalere iz Partizana. Poslije Stevana Jovetića, Nikole Gulana, Adema Ljajića, novi stanovnik Firence je Matija Nastasić.

"Srećan sam što sam ovdje, ne mogu da dočekam trenutak da počnem da treniram", izjavio je Nastasić za firentinski list "Korijere Fiorentino".

Mladi Nastasić je došao u Firencu na medicinske preglede. Izvjesno je da će potpisati ugovor sa klubom, čiji je trener Siniša Mihajlović.

"Da li sam pričao sa nekim o Fiorentini? Da, naravno. Razgovarao sam sa Jovetićem, koji mi je rekao nekoliko stvari o Firenci i Fiorentini. Pričali su mi i Ljajić i Gulan. Rekli su mi da su dolaskom u Fiorentinu uradili pravu stvar i da im je to sjajno iskustvo. U četvrtak bi trebalo da imam prvi trening, jedva čekam da pokažem šta znam i koliko vrijedim", rekao je Nastasić.

Za njegov transfer Fiorentina će Partizanu, prema nezvaničnim informacijama platiti 2,5 miliona evra. Nije samo jasno da li će on već od ove zime postati Firentinac ili će sačekati ljeto 2011. godine.

Nastasić je prošao Partizanovu školu, a za prvi tim crno-bijelih nije odigrao nijednu utakmicu. Nastupa za Teleoptik za koji je ove sezone odigrao devet utakmica. Stručnjaci mladog igrača ubrajaju u najveće talente srpskog fudbala, a mnogi ga vide i kao nasljednika Nemanje Vidića u reprezentaciji Srbije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC