• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki za MONDO: Ninković je supertalenat

Novi trener Zvezde ima visoko mišljenje o Milošu Ninkoviću, ali je svjestan da će ga teško dovesti iz kijevskog Dinama.

 Prosinečki za MONDO: Ninković je supertalenat Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je za MONDO da je danas definitivno dogovorio da kondicione pripreme od 10. januara prepusti jednom španskom stručnjaku.

"U pitanju je moj prijatelj, veliki stručnjak koji je radio u mnogo španskih klubova. On je ovdje u Zagrebu i već dva dana intezivno radimo na programu priprema u Antaliji i Beogradu i zbog toga sam u posljednji trenutak morao da odustanem od puta u Kijev", rekao nam je Prosinečki.

"Španac, o kome ću više pričati kada prekosutra (petak) stignem u Beograd, u Zvezdi će provesti dva mjeseca, a neko će poslije nastaviti da radi po njegovom programu. On radi vrlo kvalitetno, ja mu vjerujem i mislim da će donijeti neke novine", dodao je trener Zvezde.

Prosinečki je u Kijevu na utakmici Lige Evrope trebalo da gleda dva igrača Šerifa i srpskog reprezentativca Miloša Ninkovića koji igra za Dinamo. On je potvrdio za MONDO da je već imao dogovoren i sastanak sa Ninkovićem, ali da se zbog odlaganja puta, sa njim upoznao kroz telefonski razgovor:

"Miloš je supertalenat i ne znam da li je moguće sada da ga dovedemo. On je ove godine produžio ugovor sa Dinamom i po meni bi trebalo da bude njihov prvi igrač u narednom periodu. Opet, ako se otvori stvarno neka mogućnost pozajmice, to bi bilo sjajno", kaže Prosinečki.

Srpski reprezentativac je prije nekoliko dana beogradskom "Sportu" rekao da ne postoji mogućnost da uskoro dođe u Crvenu zvezdu, iako bi volio da se to desi jednog dana, jer je veliki zvezdaš.

Dok smo razgovarali sa Prosinečkim, rekao nam je da "upravo istražuje" koji satelitski kanal treba da gleda, da bi večeras na djelu vidio i dva igrača moldavskog Šerifa.

"Nadam se da ću vidjeti i ovog štopera Nadsona i lijevog veznog Volkova koji, koliko sam do sada vidio, ima finu visinu i zna da igra fudbal".

Poslije Brazilca Gobela, u Zvezdu je stigao i drugi Južnoamerikanac, Borha. Upitan da li već zna da li će Zvezda igrati sa jednim ili dva špica na proljeće, "Robi" je rekao:

"Rano je govoriti o formaciji. Treba stvoriti pobjednički duh, igrati ofanzivno, držati loptu i biti dominantan. To je cilj. Vjerujem da Zvezda ima kvalitet za tu igru, posebno uz ova dva velika pojačanja".

I za kraj, pitali smo ga kako gleda na popriličnu euforiju, prije svega medijsku, stvorenu njegovim povratkom u Crvenu zvezdu:

"Od samog početka razgovora, preko potpisivanja ugovora i predstavljanja stvarno mi imponuje kako su me svi prihvatili u Beogradu. Sve mi to godi, ali sam i svjestan da rezultat ne stiže preko noći, što nikako ne znači da bježim odgovornosti. Pred nama je jako puno posla, Partizan dominira godinama, moraćemo da zapnemo sada i radimo dobro.Vjerujem da imamo materijala za to", završio je Prosinečki u telefonskom razgovoru iz Zagreba za MONDO.

(D. Bukumirović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC