• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA "čestitala" Novu godinu Hajduku

Splitski Hajduk ponovo je kažnjen zbog izgreda svojih navijača. U "božićnoj čestitki" iz Niona piše: "Ugodni praznici, platite 35.000 evra".

 UEFA "čestitala" Novu godinu Hajduku Izvor: MONDO

Klubovi iz regiona bivše Jugoslavije pune li pune kasu UEFA zbog budalaština sopstvenih navijača.

Splitski Hajduk ponovo je novčano kažnjen zbog izgreda svojih navijača, na utakmici u Atini protiv AEK-a u Ligi Evrope. Suma koja iz Splita treba da "legne" na račun UEFA iznosi 35.000 evra.

Splitska Torcida se tada sukobila sa grčkom policijom prije početka meča, a sve zbog toga što su htjeli da napuste tribine i sukobe se sa navijačima AEK-a koji su im u tom trenutku razbijali autobuse.

Ova suma nadovezuje se na 60.000 evra koje je Hajduk morao da plati zbog propusta u organizaciji meča sa Anderlehtom na Poljudu (pirotehnika, prekid), potom 20.000 evra zbog istih razloga tokom meča sa rumunskom Unireom...Na ovu cifru treba dodati i 12.000 evra zbog žutih kartona koje su igrači dobili u dvomeču sa bukureštanskim Dinamom i zbog propusta u organizaciji revanša u Poljudu.

Dakle, ukupno 127.000 evra.

A na sve to, hrvatski mediji ističu da je hrvatski velikan pred bankrotom!

Portal Index.hr navodi da je Hajduk u prvih šest mjeseci ove godine zabilježio gubitak od 1,5 miliona evra i da bi ovim tempom dug splitskih "bilih" mogao da dostigne više od pet miliona evra.

Budućnost Hajduka je vrlo tmurna. Ova sezona je gotovo izgubljena. Ispao je iz Evrope, nema više šansi za hrvatski kup, Dinamo ima solidnu bodovnu zalihu pred nastavak proljećnog dijela prvenstva, za igrače se niko ne interesuje, što će reći nema ni prodaje ni priliva sredstava, sponzora ni od korova...

(MONDO - foto: Jutarnji.hr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC