• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiže velika lova na "Marakanu": Pogledajte koliko je Zvezda zaradila od Lige Evrope, a može još!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Prebrojava se novac u Ljutice Bogdana...

 Liga Evrope koliko je zaradila Crvena zvezda Izvor: Tanjug/AP/Olivier Matthys, Olivier Matthys/AP

Crvena zvezda je praktično obezbijedila nokaut fazu Lige Evrope, igrači i trener Stanković su to proslavili na terenu Genta, ali će biti oprezni sve dok to matematički ne bude potvrđeno!

Jedina šansa za Zvezda ne zaigra na proleće u Evropi je da Liberec pobijedi Gent, a potom savlada crveno-bijele ubjedljivije od 5:1, dok uz to srpski predstavnik treba i da izgubi od Hofenhajma. To djeluje kao nemoguća misija za Čehe i nije čudo što navijači već misle o idućem žrijebu...

Možda će vas zanimati

Važan je i finansijski momenat, posebno u vrijeme pandemije, pa već sada Zvezda može da kaže da je zaradila veoma lijep novac, iako to i dalje nije u rangu nastupa u Ligi šampiona.

Samo tri pobjede u grupnoj fazi Lige Evrope, a možda ih bude još, donijele su Zvezdi 1.710.000 evra, dok za prolazak u nokaut fazu sljeduje još 500.000.

Zvezda će zaraditi i na osnovu plasmana u grupi, pobjedniku slijedi dodatni milion, a drugoplasiranom još 500.000 evra. Zvezda će se sa Hofenhajmom boriti za veću sumu, pošto može da ih pretekne ako bude bolja za nedelju dana (treba joj ubjedljivija pobjeda od 2:0).

Vrijedi istaći i da je Zvezda za ulazak u grupnu fazu zaradila 2.920.000 evra, a da dobrim rezultatima protiv Hofenhajma i Libereca može i da uveća nagradni fond (svaka pobjeda 570.000).

Plasman u osminu finala vrijedi 1,1 milion evra, četvrtfinale 1,5 miliona, polufinale 2,4 dok su najveće nagrade finalistima. Poraženi dobija 4,5 miliona evra, a šampion 8,5. O tome svakako u ovom trenutku ne razmišljaju u Zvezdi.

(mondo.rs)

Pročitajte još

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC