• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković: Partizan je moj izbor

Golman Partizana i reprezentacije Srbije želi da ostane među crno-bijelima. "Lijepo mi je ovdje, ne želim da se vratim u Sporting", izjavio Stojković.

 Stojković: Partizan je moj izbor Izvor: MONDO

Vladimir Stojković je bio u "fudbalskim tunelima", dugo nije imao klub u kojem bi se skrasio, odlučio je da iz tih razloga i ne brani za reprezentaciju Srbije. A onda je prelomio i donio tešku, ali, ispostaviće se, pametnu odluku - dolazim u Partizan na pozajmicu.

I nije pogriješio. Dobio je priliku da brani, vratio se među stative srpske reprezentacije. Jeste da je za jednog zvjezdaša odluka da pređe u Partizan bila teška, ali nije se pokajao. Gotovo preko noći je postao "Grobar".

"Ne želim da se vratim u Sporting. Tamo se ne vraćam, volio bih da ostanem u Partizanu i poslije pozajmice", kaže Stojković, prenosi beogradska sportska štampa.

"Rekao sam ranije da želim da ostanem u Partizanu. Povratak među crno-bijele bio je jedan od najboljih poteza u karijeri. Igrački sam se oporavio. Bilo mi je lijepo na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, ali ovo što sam doživio u Humskoj je ono pravo zadovoljstvo, ispunjenost", kaže "Stojke".

On je dodao da je i u upravi Partizana postoji želja da saradnja bude nastavljena.

"Nadam se da će se kockice složiti jer bih volio da potpišem dugoročniji ugovor. Ja želim da nastavimo zajedno, hoću da pobjeđujem, postanem šampion države i vratim se u reprezentaciju", rekao je Stojković.

Dobra stvar je što on ima ugovor sa lisabonskim Sportingom još godinu dana, ali da više nema obeštećenje na ime tog ugovora.

"To je dobra vijest za mene i Partizan, jer ćemo u slučaju konačnog dogovora imati veliku olakšavajuću okolnost". rekao je golman crno-bijelih.

Analizirajući proteklu sezonu Stojković je dao ocjenu "pet plus".

"Branio sam u šest utakmica u Ligi šampiona, 13 u Superligi i stvarno je prethodna sezona bila izvanredna za mene. Daće Bog da tako bude i u nastavku", rekao je Stojković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC