• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I policija "birala" predsjednika HNS

rvatski nogometni savez i u naredne četiri godine vodiće isti čovjek. Policija psisustvovala prebrojavanju glasova. Zamalo tuča.

 I policija "birala" predsjednika HNS Izvor: MONDO

latko Marković ostaje predsjednik Hrvatskog fudbalskog saveza, pa će i u naredne četiri godine biti na čelu komšijske kuće fudbala. Pobijedio je protivkandidata Igora Štimca za jedan glas.

"Imao sam više sreće i prijatelja. Mislim da je ovo bilo sramno organizovano u posljednjih šest mjeseci", rekao je Marković poslije objavljivanja rezultata na Izbornoj skuštini HNS.

Tri puta su prebrojavani glasovi, a u zagrebačkom hotelu "Vestin", gdje je održana skupština bila je prisutna i policija!

Gubitnik Igor Štimac, bivši fudbaler Hajduka, optužio je predsjednika regionalnog Dubrovačko-neretvanskog saveza, Mati Previšiću da je njegov glas odlučio.

Upravo je Previšićev delegatski mandat bio sporan, uoči početka skupštine, pa je zamalo izbjegnuta tuča.

Igor Štimac i Reno Sinovčić ušli su dvoranu, došetali do prvog reda i stali ispred predstavnika Dubrovačko-neretvanskog saveza, obrativši se predsjedniku Mati Previšiću.

"Gospodine Previšić, vi niste izabrani u ovu Skupštinu", obratio se Štimac, a onda ga preko dva minuta ljutito pogledom fiksirao ne izgovarajući pritom ni riječ.

Štimac je poslije toga i verbalno napao Matu Previšića tražeći da vrati ukradenu akreditaciju Krešimira Vejića. Iz zadnjeg reda digao se Zdravko Mamić i zaurlao prema Markoviću: "Hoćeš li da osiguraš ovu Skupštinu?".

Reagovalo je i obezbjeđenje koje je prisilno odvelo Sinovčića.

"Ne može početi Skupština uz nelegalnog člana koji je u dvorani", pokušao je Štimac da objasni Zorislavu Srebriću. "Molim da gospodin Previšić preda svoje glasačke listiće gospodinu Vejiću."

Poslije toga je Zdravko Mamić pozvao policiju.

Kada su konačno prebrojani glasovi, Štimac je ipak sportski čestitao Markoviću.

"Čestitam pobjedniku, ali se nadam da će sada doći bolji dani za hrvatski fudbal i da će predsjednik ispuniti obećano u predizbornoj kampanji', izjavio je Štimac i napustio skupštinu.

Video pogledajte na www.mondo.rs

(MONDO, foto: Index.hr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC