• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejo: Crveno-bijeli, harizma ne pobjeđuje

Predsjednik FSCG hvali Prosinečkog, ali kaže da Zvezda nema ekipu. Ne zaluđuje se da će reprezentacija biti ispred Engleske.

 Dejo: Crveno-bijeli, harizma ne pobjeđuje Izvor: MONDO

Dejan Savićević je predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore, čija je reprezentacija najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini 2012.

Crna Gora je lider Grupe G, sa deset bodova iz četiri meča, tri više od Engleske, koja doduše ima utakmicu manje.

"Gledam realno, teško je nositi se sa Englezima. Nama je najvažnije ono što će se 4. juna desiti u Podgorici. Tada se sastajemo sa Bugarskom, trebalo bi da pobijedimo. Samo da svi igrači budu zdravi, valjda će se sasvim oporaviti Jovetić i Drinčić", poručio je Savićević za "Sport".

Savićević se osvrnuo i na dolazak Roberta Prosinečkog na klupu Crvene zvezde, čije su udarne igle na putu ka krovu Evrope i svijeta bili upravo njih dvojica. Crnogorac podsjeća da su u Ljutice Bogdana apostrofirali to što je Prosinečki donio harizmu.

"Zar će harizma da igra i pobjeđuje?", pita se Savićević i nastavlja:

"Zna se šta je Zvezda. Pas, igra, potez, dribling... Sve je to urezano u klupskoj istoriji, od Mitića, Šekularca, Džajića, Piksijeve i moje generacije... Zvezda sada nema imena na terenu, nema ni ekipu. To je problem. Neophodni su igrači, ali i strpljenje kada je Prosinečki u pitanju. On posjeduje znanje, izuetna je ličnost i daj Bože da ima više takvih".

Osim u Zvezdi, Dejo je dubok trag ostavio i u Milanu. Ali, "rosoneri" ga ne slušaju. Komentarišući dosadašnji učinak Miloša Krasića u Juventusu, Savićević je rekao:

"Neka vide u Milanu koga su ispustili. Predlagao sam im i Krasića, ali i Vidića i Vučinića", zaključio je Dejan Savićević.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC