• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nikada nisam vidio rivala u Mesiju": Kristijano Ronaldo šokirao svijet nakon pobjede nad Barselonom!

Autor Dragan Šutvić

Ponovo su se sreli, nakon preduge pauze!

 Kristijano Ronaldo nikad nisam vidio rivala u Mesiju Izvor: Tanjug/AP/Joan Monfort

Koliko je fudbalski svijet uskraćen za češće duele dvojice najboljih na svijetu, otkako je Kristijano Ronaldo prešao u Juventus, ponovo je pokazao njihov međusobni meč. Ljubitelji fudbala su uživali u susretu u Ligi šampiona, koji je pripao italijanskom timu.

Portugalac je iskoristio teške trenutke u kojima se nalazi Barselona i sa dva pogotka riješio pitanje pobjednika na meču u Španiji. Ubjedljiva pobjeda je bila dovoljna i za otimanje prvog mjesta u grupi, ali nije to centralna tema.

Možda će vas zanimati

Mnogi su, kao i prethodnih godina, željeli da pričaju samo o rivalstvu Mesija i Ronalda. Fudbaler Juventusa nije bio previše zainteresovan za to. Odnosno, pričao je kako među njima nema problema, izbjegavjući bilo kakvu senzaciju.

''Oduijvek sam imao veoma srdačan odnos sa njim. Mi 12, 13 ili 14 godina dijelimo pozornicu kada se dodeljuju nagrade. Nikada ga nisam posmatrao kao rivala. On pokušava da uradi najbolje stvari za svoj tim, ja to isto radim. Znate da se u fudbalu, za medije, da bi se napravio šou, uvijek pravi rivalstvo. Uvijek smo se dobro slagali'', rekao je Kristijano Ronaldo nakon pobjede u Barseloni.

Pobjedom na gostovanju u Barseloni, Juventus je preuzeo prvo mjesto u grupi zbog boljeg skora u međusobnim duelima. To znači da će tim iz Torina biti povlašćen u nokaut fazi, a da Barselona može da dobije težeg rivala.

(mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC