• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Atalanti - tuča u svlačionici: "Dohvatili" se trener i najbolji igrač!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nadamo se da se lijepa priča iz Bergama neće ovako završiti...

 Atalanta tuča u svlačionisi Gasperini Gomez Izvor: Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

Atalanta možda igra najljepši fudbal u Evropi, ali bilo je pitanje trenutka kada će se pojaviti prvi problemi. Rezultati nisu toliko sjajni kao prošle sezone, uspjeli su "na jedvite jade" da se domognu nokaut faze Lige šampiona, ali onda su isplivali detalji iz svlačionice.

Italijanski mediji navode 1. decembar kao dan kada je haos kulminirao. U pitanju je poluvrijeme meča protiv Mitjilanda, a tada su se trener i najbolji igrači posvađali "na krv i nož".

Možda će vas zanimati

 Atalanta je gubila na pauzi i došlo je do žestoke svađe Gasperinija i Gomeza. Temperamentni trener nije bio zadovoljan igrom kapitena tima, ujedno i najboljeg fudbalera, pa je odlučio da ga zamijeni. Zamislio je da na teren uđe Josip Iličić, a to se "Papuu" uopšte nije dopalo...

Nastala je velika svađa, pljuštale su psovke, a navodno je došlo i do tuče. U sve se umiješao Iličić i spriječio veću katastrofu.

Pošto je Iličić branio Gomeza, i otvoreno stao protiv svog trenera, odmah je Gasperini ponudio ostavku jer je shvatio da više nema podršku fudbalera, ali je uprava odmah to odbila i poručila svim akterima da se smire i "ohlade glave".

Atalanta je uspjela da izvuče remi protiv Mitjilanda, a potom je bila bolja od Ajaksa. U meču u Amsterdamu igrao je i Gomez, ali čini se da "ratne sjekire" i dalje nisu zakopane.

Izvor: Rafael Marćante/Pool via AP

"To je dio života. Svađe i rasprave se dešavaju. Gasperini i Gomez ostaju, svi se trude i daju sve od sebe. Bilo je emotivno...", poručio je predsjednik kluba Luka Perkasi.

Ostaje da se vidi da li će Iličić i Gomez pronaći ponovo zajednički jezik sa Gasperinijem, trenerom koji je od njih napravio fudbalere svjetske klase, ali koji zato zauzvrat traži potpunu fokusiranost u svakoj utakmici i ne posustajanje kada je teško.

Iličić je u finišu prošle sezone imao probleme s depresijom, dok je Gomez imao ponudu da ode na bliski Istok, ali je odbio uprkos bogatoj ponudi.

(mondo.rs)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC