• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tevez će vratiti kapitensku traku...

Čovjek u kojeg su u Mančester sitiju uložili sve nade i povjerenje, ostaće bez kapitenske trake nakon što je zatražio da napusti klub.

 Tevez će vratiti kapitensku traku... Izvor: MONDO

Menadžer Mančester sitija Roberto Manćini oduzeće kapitensku traku Karlosu Tevezu, saznaje britanska nacionalna televizija BBC.

Manćini i Tevez razgovarali su u petak o zahtjevu argentinskog fudbalera da ga klub stavi na transfer listu, a BBC je prenio da italijanski trener planira da mu oduzme traku i za kapitena proglasi Kolo Turea ili Vinsenta Kompanija.

Izvor BBC-ja veće šanse za dobijanje kapitenske trake daje Tureu, koji je bio kapiten kod trenera Marka Hjuza, ali je uprava Sitija ljetos dala traku Tevezu kako bi ga pridobila da ostane u klubu.

Uprava Sitija je prošle nedjelje odbila pisani zahtjev Teveta za transfer i obavijestila ga da mu neće dozvoliti da napusti klub u januaru. Funkcioner Sitija Brajan Marvud u petak je rekao da očekuje da će Argentinac ostati do kraja ugovora, do jula 2014. godine.

List "Ekspres" je prenio da će Tevez ostati u Sitiju do ljeta i da će mu uprava na kraju sezone dozvoliti da pronađe novi klub. U međuvremenu, bilo je i nagovještaja da će klub sa "Istlendsa" tužiti Teveza ukoliko bude odlučio da prekine karijeru i povuče se, odnosno da će zauzvrat tražiti obeštećenje od 50 miliona funti.

Klub, u koji se ulažu enormne sume novca od kada su vlasnici postali bogati arapski biznismeni, mnogo nade i povjerenja uložio je u Teveza, kojeg je doveo iz redova najvećeg rivala Mančester junajteda. Argentinac je odlično počeo sezonu i sa kapitenskom trakom na ruci bio strijelac deset golova do trenutka kada je početkom decembra stvar jednostavno "pukla".

Tevez je tražio transfer ili raskid ugovora, objasnivši da "ne može da podnese određene ljude u klubu", ali je demantovao da se među njima nalazi i Manćini, sa kojim kaže da ima "korektan odnos".

(agencije/MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC