• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Real nezaštićen, sudija je kriv...

Žoze Murinjo optužio sudiju, koji je vodio nedeljni duel između Reala i Sevilje, da je napravio čak 13 ozbiljnih grešaka.

 Murinjo: Real nezaštićen, sudija je kriv... Izvor: MONDO

Real je pobijedio Sevilju (1:0) i nije dozvolio najvećem rivalu Barseloni da uveća svoju prednost na tabeli.

"Kraljevski klub" je teškom mukom stigao do tri boda. Utakmicu na "Santajgo Bernabeu" obilježile su grubosti igrača, u kojima su prednjačili domaći fudbaleri.

Trener Reala Žoze Murinjo smatra da je njegov klub u nedjelju morao da igra protiv Sevilje i sudija! Portugalac nije želio da prizna su igrači Reala bili pretjerano oštri i da je to posljedica devet žutih i jednog crvenog kartona (Rikardo Karvaljo). On je krivicu za "kartonijadu" i koškanje dve klupe svalio na arbitra.

"Sudija Gomez je napravio 13 velikih grešaka. Međutim, budem li pričao o tome biću kažnjen zabranom vođenja sljedeće utakmice, tako da mi je pametnije da ćutim", kazao je Murinjo poslije meča u kome je njegov tim pobijedio golom Anhela di Marije u 77.

Zbog mogućih sankcija od Fudbalske federacije Španije, Murinjo nije želio javno da iznosi svoje stavove, međutim, skrenuo je pažnju riječima da "kraljevski klub" zaslužuje da neko stane u njegovu odbranu, ne navodeći pritom i zbog čega.

"Umoran sam od neprestanog ponavljanja, ali moja ekipa zaslužuje da je neko brani. Ukoliko kažem ono što mislim, siguran sam da ću nekoliko dana biti na naslovnim stanama svih listova", zaključio je Murinjo.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC