• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IO FSS: U četvrtak o svemu

Fudbalska vlada Srbije će na sjednici u četvrtak analizirati burnu 2010. godinu, odlučiti o najboljem fudbaleru i najboljem treneru...

 IO FSS: U četvrtak o svemu Izvor: MONDO

Iza Fudbalskog saveza Srbije je vrlo burna godina. Počela je euforično, puna optimizma pred nastup na Mundijalu u Africi, a završava se sa gorkim ukusom...

Moglo je da bude mnogo bolje i ljepše. U godini u kojoj je Srbija ponovo bila na fudbalskoj mapi svijeta, očekivalo se da na krilima (ne baš uspješnog) učešća na Mundijalu, "orlovi" krenu u kvalifikacije za EURO2012. godine. Ali, Srbija će kraj 2010. godine dočekati kao posljednja u kvalifikacionoj grupi, sa samo jednim bodom.

Rastanak sa Radomirom Antićem bio je neprijatan, a onda se dogodila Đenova. Pocrvenila je cijela Srbija.

Posljednjih mjeseci srpski fudbal priredio nam je novu zabavu - ko je za, a ko protiv Tomislava Karadžića, ko i da li neko stoji iza navijačke organizacije "Beli orlovi", koja prikuplja potpise za smjenu predsjednika FSS.

Ni mlada reprezentacija Srbije nije osvjetlala obraz. Pod Ratomirom Dujkovićem proćerdana je šansa da se nastavi kontunuitet igranja na završnicama evropskih prvenstava za igrače do 21 godine.

Svašta se događalo i u domaćim fudbalskim takmičenjima (sjetimo se samo neslavnog završetka i početka nove sezone u srpskoj ligi - grupa Beograd)...U Jelen Superligi Srbije, kao glavnom takmičenju u zemlji, ima dosta raskoraka u radu, nepoštovanja sopstvenih propisa...

Sve to biće analizirano u četvrtak, na sjednici Izvršnog odbora FSS. Sjednica će biti otvorena analizom rada nacionalnih selekcija, počev od A tima, potom će biti riječi o izvještaju takmičarskih organa u jesenjem dijelu sezone 2010/11, biće sagledan rad Sudijske komisije FSS i Udruženja fudbalskih trenera Srbije.

Naravno, članovi fudbalske vlade razmatraće i finansijski izvještaj za period januar - septembar 2010, kao i predlog finansijskog plana za 2011. godinu.

Na sjednici IO biće donesena odluka i o izboru najboljeg igrača i najboljeg trenera Srbije u 2010, kojima sljeduju najveća priznanja - Zlatne lopte FS Srbije.

Svečanost uručenja tih nagrada zakazana je za utorak, 28. decembar, u beogradskom hotelu "Hajat".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC