• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokajnik Tevez!

Kapiten Mančester sitija i formalno je povukao zahtjev da bude stavljen na transfer listu. Uprava saopštila da je "Karlos potpuno posvećen klubu".

 Pokajnik Tevez! Izvor: MONDO

Karlos Tevez neće promijeniti sredinu, barem ne u dogledno vrijeme.

Nezadovoljan privatnim životom u Engleskoj (supruga i ćerke su mu u Argentini), ali i odnosom sa pojedinim ljudima u Mančester sitiju, Tevez je 11. decembra zvanično zatražio od kluba da bude prodat.

Ipak, u ponedeljak je na zvaničnom sajtu "građana" objavljeno da je sa Tevezom održan sastanak, na kojem su otklonjeni nesporazumi i postignut dogovor da Argentinac ostane na stadionu Siti of Mančester.

"Karlos je izrazio apsolutnu posvećenost klubu i povukao zahtjev da bude stavljen na transfer listu. I on i Mančester siti okreću se izazovima koji slijede".

Tevez će u ponedeljak uveče igrati protiv Evertona, u jednoj od rijetkih utakmica 18. kola Premijer lige koje nisu odložene zbog snijega. Siti bi pobjedom izbio na prvo mjesto, doduše sa dva meča više od Mančester junajteda.

Menadžer Roberto Manćini takođe je izrazio zadovoljstvo zbog toga što će od sada svi moći da se koncentrišu isključivo na fudbal i teren.

"Karlos će nastaviti da igra važnu ulogu u progresu kluba", rekao je Italijan.

Iako ga nije "prozvao" imenom i prezimenom, opšti je utisak da Manćini spada u krug ljudi sa kojima je Tevez prije deset dana rekao da "ne može ponovo da uspostavi normalan odnos".

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC