• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov: Srbi su frajeri, a ja sam zvezdaš

Fudbaler Mančester sitija priznao da bi volio da obuče crveno-bijeli dres. Samo o fudbalu razmišljao tokom NATO bombardovanja.

 Kolarov: Srbi su frajeri, a ja sam zvezdaš Izvor: MONDO

Aleksandar Kolarov je jedan od igrača koji su u posljednje vrijeme iz Srbije u inostranstvo otišli u velike klubove, a da prethodno nisu bili članovi "vječitih rivala".

Reprezentativni lijevi bek je do Mančester sitija stigao iz OFK Beograda preko Lacija. Ipak, ne krije da bi jednog dana želio da obuče Zvezdin dres.

"Ne razmišljam o kraju profesionalne karijere, ispred mene je još mnogo godina igranja i dokazivanja, ali volio bih da se jednog dana vratim u Beograd i karijeru završim u Crvenoj zvezdi", izjavio je Kolarov za klupske novine, a prenio "Press".

On je prokomentarisao sve značajnije uloge srpskih igrača u premijerligaškim klubovima - Nemanja Vidić je kapiten Mančester junajteda, Branislav Ivanović je važan šraf Čelsija...

"Srbi su veliki fajteri i izgaraju do posljednjeg atoma snage. Srpski fudbaleri su gladni posla i uvijek spremni. Svako od nas želi da napravi nešto veliko jer smo kao klinci prolazili kroz teške situacije i svako sa sobom nosi drugačiju priču".

Upitan je Kolarov kako je podnio NATO bombardovanje 1999. godine.

"Nemam noćne more, ali se sjećam svega kao da je juče bilo. Tokom ta tri mjeseca NATO agresije, na grad su padale bombe, jedino što sam ja želio je da treniram i da igram fudbal. Prvih nekoliko dana kada je sve počelo osjećao sam određen strah, međutim, poslije toga se naviknete i svaki dan je isti. Jedna od bombi je pala blizu moje kuće i prozor je nastradao. Vojni aerodrom koji je u blizini je bio meta. Oni su gađali sve što su stigli, čak i mostove. Bilo je koncerata na mostovima, ljudi su se skupljali da bi ih branili tijelima. Ja nisam išao, igrao sam fudbal po cio dan", poručio je Aleksandar Kolarov.

(MONDO, foto Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC