• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Salata i Volkov hoće na Marakanu

Reprezentativac Slovačke spreman da dođe, ako se Crvena zvezda dogovori sa Slovanom. Šerif ne pušta Volkova ni za milion evra.

 Salata i Volkov hoće na Marakanu Izvor: MONDO

Crvena zvezda, pored Marija Božića, želi da dovede još jednog fudbalera Slovana iz Bratislave, od kojeg je ljetos ispala u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

To je defanzivac Kornel Salata, koji je u razgovoru za dnevni list "Sport" istakao da ne bi imao ništa protiv da u paketu sa Božićem promijeni sredinu ove zime.

"Niko me nije kontaktirao, ali sam preko interneta saznao da se Zvezda interesuje za mene. Ako je stvarno tako, mogu samo da kažem da mi to prija, ali ne bih da se reklamiram preko medija".

Salata, koji je nastupio i na Mundijalu u Južnoj Africi, poručuje da Zvezda prvo mora da postigne dogovor sa upravom Slovana.

"Ako Slovan pristane, ja sam spreman za svaki dogovor. Ko ne bi došao u klub koji je bio prvak Evrope i svijeta? Kroz utakmice Lige šampiona sam vidio i dobar Partizan, što znači da u srpskom fudbalu postoji značajan potencijal".

Rado bi kod Roberta Prosinečkog došao i lijevi spoljni Vladimir Volkov, međutim, za njega će crveno-bijeli morati dobro da se "otvore".

Nekadašnji član BSK-a i OFK Beograda nametnuo se kroz igre u Ligi Evrope i traže ga klubovi iz Rusije i Ukrajine. Navodno je Šerif prije šest mjeseci odbio da ga proda za milion evra!

"Razgovarao sam sa Prosinečkim i vidio da je riječ o modernom treneru, koji jasno vidi kako bi Zvezda trebalo da igra u narednom periodu. Zvezda je veliki izazov i dao sam signal da neću odbiti njenu ponudu. Ali, pita se i Šerif", rekao je Volkov za "Sport".

Za sada su na Marakanu stigli Brazilac Evandro i Kolumbijac Borha, ali do početka priprema 10. januara ima dosta vremena.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC