• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK BORAC: Nema rasprodaje

Uprava Borca odlučila da ne prihvata ponude za svoje igrače tokom zimskog prelaznog roka.

 FK BORAC: Nema rasprodaje Izvor: MONDO

Nakon osvajanja jesenje titule igrači Borca našli su se na meti brojnih klubova iz inostranstva, posebno Trivunović, Avdukić i Puzigaća, ali čelnici Borca ne žele da rasprodaju tim.

"Opredjeljenje Upravnog odbora je da Borac zadrži sve igrače koji su iznijeli teret u jesenjem dijelu i doprinijeli osvajanju titule jesenjag prvaka", navodi se u saopštenju FK Borac izdanom poslije sjednice Upravnog odbora kluba održane u utorak.

Na sastanku, kako prenosi "Euroblic" nije bilo razgovora o pojedincima, pa se još ne zna sudbina Ljubiše Vukelje i Milana Muminovića koji su zatražili sporazumni raskid ugovora i oni su obavezni da se pojave na prozivci 10. januara.

Muminovića navodno žele sarajevski Olimpik i zvornička Drina, Dok Vukelja ima ponudu Željezničara i jednog mađarskog kluba.

Na sjednici upravnog odbora usvojen je izvještaj šefa stručnog štaba Vlade Jagodića, a konstatovana su poboljšanja u funkcionisanja svih segmenata u klubu.

Donesena je i odluka o sportsko-poslovnoj saradnji sa BSK-om iz Banjaluke u čijoj upravi će se ubuduće nalaziti i prestavnici Borca. Ovim sporazumom predviđena je razmjena igrača i trenera, zajedničko korištenje terena i sportskih objekata.

Borac će prema ovom sporazumu imati i pravo prvenstva pri kupovini igrača BSK-a, a plan je i da se u Fudbalskom savezu BIH izdejstvuju dozvole za dvojno registrovanje igrača do 21. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC