• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rajevac ili Stanojević?

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije u četvrtak će, između ostalog, odlučiti ko je naš najbolji stručnjak u ovoj godini.

 Rajevac ili Stanojević? Izvor: MONDO

Da li će Milovan Rajevac zaključiti berićetnu 2010. proglašenjem za najboljeg srpskog trenera, ili će nagrada pripasti Aleksandru Stanojeviću, koji je sa Partizanom dominirao na domaćim terenima i uz to, mimo svih očekivanja, odveo ekipu u Ligu šampiona?

Članovi Izvršnog odbora FSS naći će se na velikim mukama, jer nije lako "prelomiti" čiji su uspesi vredniji.

Biti vicešampion Afrike (bez velikog broja standardnih fudbalera) i četvrtfinalista Svjetskog prvenstva sa reprezentacijom Gane svakako je podvig. Tim rezultatima je Rajevac podigao ugled srpskog fudbala i otvorio vrata nekim drugim trenerima iz naše zemlje.

Na drugoj strani je mlad stručnjak, koji je proljetos iz teške situacije pogurao Partizan ka trećoj uzastopnoj tituli prvaka Srbije, a onda i prošao među 32 najbolja tima Evrope. Nije potrebno podsjećati da je to svakog prethodnog ljeta (osim 2003) ostajao pusti san naših prvaka.

"Drago mi je da sam u konkurenciji za najboljeg trenera. Očekujem da i u Srbiji dobijem potvrdu mog dosadašnjeg rada, koji je u ovoj godini dao najveća ostvarenja. Naravno, cijenim mladog i nadarenog Partizanovog stručnjaka i poštovaću svaki izbor IO FSS", rekao je Rajevac za dnevni list "Sport".

Kada je u pitanju izbor za najboljeg fudbalera, nema dileme da će nagrada pripasti asu Intera i kapitenu reprezentacije Dejanu Stankoviću.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC