• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BBB protiv Mamića, on ne haje

Kulminacija rata između prvog čovjeka Dinama i najvatrenijih navijača. Bad Blue Boysi poručili Mamiću da im "vrati Dinamo". Maminjo opet "pukao".

 BBB protiv Mamića, on ne haje Izvor: MONDO

Najvatrenije pristalice Dinama, njih više od 3.000, protestovali su u srijedu uoči godišnje skupštine fudbalskog kluba, a prvi čovjek zagrebačkih "modrih" Zdravko Mamić uopšte nije bio pogođen njihovim porukama i skandiranjem.

Predstavnici navijača pokušali su da prisustvuju skupštini kluba, ali su u tome onemogućeni. Navijači su prošetali do maksimirskog stadiona sa transparentima, na kojima je pisalo: "Nećeš razbojniče!", "Vrati nam Dinamo", "Dinamo svetinja", "Protiv regionalne lige", "Kupi Pančevo pa igraj Jugo-ligu" i slične.

"Mi se nismo okupili da bi nešto ili nekoga rušili, već da kao članovi, simpatizeri i navijači Dinama upozorimo na kršenja zakona u vođenju kluba", rekao je jedan od predstavnika navijača.

Policija je bila spremna i sačekala je navijače u solidnom broju ispred stadiona. Kordon je bio postavljen ispred zapadne tribine, ali navijači nisu željeli nikakve sukobe i poslije 40-ak minuta su se razišli.

U međuvremenu, pojavila se informacija da su BBB bakljama oštetili teren sa vještačkom travom pored glavnog stadiona, što je razbjesnilo Mamića.

"Uložili smo 600.000 evra u taj travnjak, a oni su ga zapalili bakljama", rekao je Mamić.

Međutim, navijači su ubrzo demantovali te njegove tvrdnje.

Poslije sjednice skupštine Dinama, Mamić je ponovo došao u sukob sa novinarima i izvrijeđao ih "za sve pare"!

Optužio je najpre novinare da pišu laži i potom ih pozvao da mu postave bilo koje pitanje, obećavajući da će ih svojim argumentima pobiti.

Jedan novinar ga je upitao da li zna da je protivno zakonu o sportu da njegov sin radi u agenciji koja zastupa fudbalere. Na to je Mamić izgubio kompas:

"Nabijem te na k***! Kretenu! Jebem ti mater u pi***!!! Kad ne budem više u Dinamu, razbiću te ko mačku! Đubre jedno pokvareno... Razbiću ti glavu stolicom", urlao je Mamić i poručio: "Ostavite se moje ćerke i mog sina!".

(MONDO - foto: Tportal.hr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC