• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Varvari" protiv uprave, zamalo obračun

Konferencija za medije na kojoj je trebalo da bude predstavljen novi trener fudbalera podgoričke Budućnosti prekinuta zbog upada grupe navijača.

 "Varvari" protiv uprave, zamalo obračun Izvor: MONDO

Nakon što su sa više od sto uličnih grafita od predsjednika Budućnosti Tomislava Čelebića zatražili da napusti kormilo najpopularnijeg crnogorskog kluba, potom mu istu tu poruku saopštili ostavljajujući tri džaka smrdljive ribe u VIP ložu stadiona, najvatreniji navijači plavo-bijelih, tzv. "Varvari", poznatom crnogorskom privredniku prenijeli su svoj zahtjev oči u oči!

I to u trenutku i na mjestu gdje se to najmanje očekivalo - na promociji novog trenera Saše Petrovića!

Incindent se dogodio tokom konferencije za novinare u prostorijama Biznis kluba kompanije "Čelebić", čiji je vlasnik upravo predsjednik Budućnosti.

Grupica "Varvara" prvo je prekinula konferenciju za medije uzvikujući parole uvredljivog sadržaja na račun Čelebića da bi incident kulminirao kada je jedan od vođa ove navijačke formacije prišao prvom čovjeku kluba i nakon kraćeg razgovora pokušao da ga dohvati rukama.

U tom trenutku reagovalo je obezbjeđenje kompanije "Čelebić", poslije čega su navijači napustili prostoriju. Ispred zgrade ubrzo je stigla i ekipa interventne policije koja je uhapsila petoricu navijača protiv kojih će biti podnijete prijave zbog remećenja javnog reda i mira.

Protiv petorice navijača kluba krivične prijave podnio je i Tomislav Čelebić.

Poslije incidenta u medija sali kompanije "Čelebić", predsjednik Budućnosti je okupljenim novinarima saopštio da je na čelo kluba došao na poziv gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše sa željom da pomogne.

"Ne bih sve navijače svrstavao i izjednačavao. Razumijem nezadovoljstvo pojedinaca koji imaju lične interese da odem. Kada sam preuzeo klub zabranio sam neke stvari i to nekome očigledno smeta. Dok sam na čelu Budućnosti, međutim, radićemo kako treba", prokomentarisao je Čelebić uz opasku da "ako su Varvari tako iskreni prijatelji kluba kako se predstavljaju, trebalo bi da cijene to što je uprava koja je trenutno na čelu Budućnosti uložila oko pola miliona evra svog novca".

"Za sportski dio priče ja nisam odgovoran", dodao je Čelebić.

Budućnost je jesenju polusezonu crnogorskog šampionata završila na drugom mjestu na tabeli sa pet bodova zaostatka za vodećim Mogrenom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC