• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Krasić je vrhunski igrač

Žoze Murinjo smatra da je srpski reprezentativac Miloš Krasić izvanredan igrač i da Juventus može da osvoji titulu prvaka Italije.

 Murinjo: Krasić je vrhunski igrač Izvor: MONDO

Portugalski stručnjak je prošlog ljeta prešao u madridski Real, a prethodno je osvojio dvije titule prvaka Italije i Ligu šampiona sa Interom.

"Juventusova ekipa ove sezone stalno raste. Akvilani igra veoma dobro, a Krasić je vrhunski igrač, sa izvanrednim kvalitetima. Mislim da Juventus ima šanse da osvoji 'skudeto' ove sezone", rekao je Murinjo italijanskim medijima.

Portugalac je jedan od kandidata za nagradu "Zlatna lopta" za trenera godine, za koju je, prema pisanju medija, glavni favorit selektor Španije Visente del Boske.

"Ja sam radio svoj posao, sezona je trajala devet mjeseci, odigrali smo 57 utakmica, Inter je osvojio tri titule, uključujući i najvažniju u Ligi šampiona. Osvojio sam sve, više od ovog ne može", kazao je on.

Murinjo je naveo i da ne razumije zašto je Barselona pustila da napadač Zlatan Ibrahimović pređe u Milan.

"Žao mi je što u Barseloni nisu uspjeli da upoznaju pravog Ibru. On tamo prošle sezone nije igrao na svom nivou, ne znam zašto. Ibra je fenomen, jer je osvojio devet uzastopnih titula prvaka zaredom i to sa pet različitih klubova", zaključio je Murinjo šta je sve polazilo Ibrahimoviću za rukom u dresovima Ajaksa, Juventusa, Intera i Barselone.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC