• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini spušta Balotelija na zemlju

Menadžer Mančester sitija poručio je svom fudbaleru da riječi mora da potkrijepi djelima, kao i da se fudbal najbolje igra kada si nasmijan.

 Manćini spušta Balotelija na zemlju Izvor: MONDO

Roberto Manćini smatra da je Mario Baloteli na terenu previše tmuran, a u izjavama provokativan kada za tim nema potrebe.

Pošto je u utorak primio nagradu "Tutosporta" namijenjenu najboljem mladom fudbaleru Evrope, napadač Mančester sitija je izjavio da nije čuo za drugoplasiranog Džeka Vilšira iz Arsenala, kao i da samo Leu Mesiju priznaje da je bolji.

"Takve stvari može da izjavljuje samo ako igra dobro na svakoj utakmici. A da bi u kontinuitetu igrao dobro, fudbaler mora da nosi osmjeh na licu".

Da Baloteli nije takav vidjelo se, recimo, na utakmici Lige Evrope protiv Red Bula (3:0), kada postizanje gola nije propratio radovanjem.

"Dobro je kad igrač vjeruje u sebe i ja mislim da Baloteli ima potencijal da bude jedan od najboljih na svijetu. Ali ako stvarno misli to što je rekao, onda on mora da napreduje kao fudbaler i mora taj napredak da pokaže na terenu", istakao je Manćini.

Baloteli je u ponedeljak zamijenjen pri kraju utakmice sa Evertonom (1:2), ali bi trebalo da bude spreman za nedelju i gostovanje u Njukaslu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC