• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krasić: Volim te crno-bijele boje...

"Sjećam se da sam još kao dječak, kod kuće na Kosovu, gledao Juventus iako je televizijski signal bio vema loš", rekao Miloš Krasić.

 Krasić: Volim te crno-bijele boje... Izvor: MONDO

Nadaleko hvaljeni i slavljeni prvotimac Juventusa Miloš Krasić rekao je da ga dobra atmosfera u njegovom novom klubu podsjeća na onu koja je bila u reprezentaciji Srbije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

"Kad sam dolazio, znao sam da je Juventus promijenio trenera i doveo dosta novih igrača. Naša tajna je u dobroj atmosferi, praktično svaki dan živimo zajedno. Na neki način me podsjeća na atmosferu koju je Srbija imala u kvalifikacijama za Mundijal. U klubu je to još teže, tako da smo već sada napravili veliku stvar", rekao je Krasić italijanskim medijima.

Nakon prvog dijela italijanskog šampionata Juventus je na četvrtom mjestu na tabeli sa pet bodova manje od vodećeg Milana.

"Mislim da je ova ekipa spremna za velika djela, dokazali smo da imamo kvalitet. Ako budemo išli korak po korak, imamo šanse da osvojimo titulu. Spremni smo za ostvarenje svakog cilja", naveo je on.

Krasić je rekao i da je još kao dječak pratio igre Juventusa i da se sjeća generacije koja je 1996. godine osvojila Ligu šampiona.

"Juventus je uvijek bio veliki klub, a uz to, volim te crno-bijele boje. Sjećam se da sam još kao dječak, kod kuće na Kosovu, gledao Juventus iako je televizijski signal bio vema loš. Peli smo se na krov i namještali antenu kako bi mogli da vidimo majstorije Đanluke Vijalija i Alesandra del Pjera", istakao je Krasić.

"Vidjećemo gdje ćemo biti na kraju sezone, ali iskreno sam ubijeđen da možemo do vrha. Ljudi su vidjeli ko smo i šta smo. Milan je jak, Inter će se vratiti u trku, ali ništa još nije riješeno... Mogu samo da obećam navijačima da ćemo uraditi sve što možemo da pobjeđujemo svake nedjelje", rekao je Krasić i podvukao:

"Bez pomoći naših tifoza, nećemo stići nigde. Oni su naš 12. igrač na terenu".

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC