• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter doveo Leonarda!

Bivši trener i igrač "rosonera" Leonardo imenovan je za novog predvodnika fudbalera gradskog rivala Intera, saopšteno je na sajtu tog kluba.

 Inter doveo Leonarda! Izvor: MONDO

Leonardo će ekipu aktuelnog prvaka svijeta, Evrope i Italije preuzeti 29. decembra, a ugovor je potpisan do 30. juna 2012. godine. Finansijski detalji nisu saopšteni.

"Leonardu želimo iskrenu dobrodošlicu. Želimo mu sreću u radu. Uvjereni smo da će njegovo šampionsko iskustvo i pobjednički mentalitet pomoći klubu da ostvari rezultate koje svi navijači Intera žele", navodi se na sajtu Intera.

Leonardo, koji je jedini samostalan angažman na mjestu trenera imao u Milanu od maja prošle godine do aprila ove, na klupi Intera naslijediće Rafaela Benitesa.

Španski stručnjak je ekipu Intera predvodio posljednjih šest mjeseci pošto je preuzeo mjesto upražnjeno poslije odlaska Žozea Morinja u madridski Real.

Murinjo je prošle sezone Inter doveo do trostruke krune, titule prvaka Evrope i Italije, kao i nacionalnog Kupa.

Benites je tim trofejima prošle nedjelje dodao i titulu klupskog prvaka svijeta, ali se odmah potom posvađao sa upravom kluba, koja mu nije oprostila trenutno sedmo mjesto na tabeli italijanskog prvenstva.

U petak se pojavila informacija da bi na klupu Intera mogao da sjedne i nekadašnji golman "nerazura" Valter Zenga, ali je Brazilac dobio prednost.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC