• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter "zavukao" Milanu!

Novi trener Intera, nekadašnji milanista, namjerava da dovede svoje zemljake, "dječake iz Brazila".

 Inter "zavukao" Milanu! Izvor: MONDO

Prelasci fudbalera (i trenera) iz redova jedno u druge najveće rivale više nisu rijetkost. Štaviše, dešavaju se u gotovo svakom prelaznom roku.

Milan je prednjačio u tome u odnosu na Inter, dovodio je neke poznate "face" koji su ranije bili interisti (posljednji svjež primjer je Zlatan Ibrahimović), ali došlo je vrijeme da šampion Evrope uzvrati udarac.

Tako je za novog trenera Intera postavljen Brazilac Leonardo, dugogodišnji igrač Milana i doskorašnji trener crno-crvenih.

Ta vijest iznenadila je mnoge milaniste, uključujući Leonardovog saigrača Zvonimira Bobana.

"Ne mogu da ga zamislim na klupi Intera, on je čisti milanista. U klubu je proveo 13 godina i odlazak u Inter bio bi poseban potez. Ali, on je profesionalac i Masimo Morati to zna", izjavio je Boban samo jedan dan prije nego što je Morasti zaista i povukao taj potez.

Ali, ovo, možda neće biti jedina "osveta" Intera gradskom rivalu. Leonardo namjerava da iz madridskog Reala dovede Kaku, koji je najbolje dane u dosadašnjoj karijeri proveo upravo u dresu Milana.

Prema pisanju "Korijere delo sport", Leonardo prosto obožava Kaku i učiniće sve da ga privoli da ponovo igra na istom stadionu.

Moguće je da još neki Brazilac dođe u Inter. Isti list citira izjavu agenta napadača Sevilje Luisa Fabijana da bi on bio srećan da ode u Iner i sarađuje sa Leonardom.

Fabijano je nedavno napunio 30 godina, a posljednjih pet sezona je u Sevilji, gdje je postigao 100 golova.

Drugi italijanski sportski dnevnik "Gazeta delo sport" tvrdi da je Inter već završio jedan transfer i da će od januara njegov novi član biti mladi Andrea Ranokija iz Đenove, a Leonardo bi volio i Aleksisa Sančesa iz Udinezea.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC