• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi: Opet ćemo pobjeđivati

Ešli Kol uvjeren da je oporavak povrijeđenih igrača ključan za dobre rezultate. Menadžer Karlo Anćeloti vjeruje u trijumf nad Arsenalom.

 Čelsi: Opet ćemo pobjeđivati Izvor: MONDO

Od nedodirljivog lidera Premijer lige, kome su poslije 10. kola mnogi predviđali šetnju do engleskog trona, Čelsi je pao na četvrto mjesto, sa utakmicom više i tri boda zaostatka za vodećim Mančester junajtedom.

Posljednje tri prvenstvene utakmice završio je identičnim rezultatom - 1:1, prije toga je "vezao" dva poraza... U minulih sedam rundi ostvario je samo jednu pobjedu, osvojivši sedam bodova.

Za pretendenta na titulu - malo. Baš malo.

Međutim, Ešli Kol je optimista. Vjeruje da će se tim Karla Anćelotija vratiti na pobjednički kolosjek.

"Razočarali smo u posljednjim utakmicama, igrali smo drugačije nego na početku sezone. Ali naši najbolji igrači će se uskoro vratiti u tim poslije povreda i to će biti veliki podsticaj za nas", rekao je Kol britanskim medijima.

"Povrede mnogo utiču na igru tima. Dobar posao obave i zamjene, ali timu će uvijek nedostajati Džon Teri, Frenk Lampard i Mikael Esjen. Mislim da igramo bolje kada su oni u timu. To su veliki igrači, nedostajala nam je njihova želja za pobjedom", dodao je Kol.

On smatra i da Čelsi na pojedinim utakmicama nije imao dovoljno sreće.

"U nekim utakmicama nismo imali sreće, čak i kada nismo igrali dobro. Ali, mislim da još imamo šanse, četvrti smo na tabeli, vraćaju nam se igrači u tim, možemo da preokrenemo situaciju.
Počećemo da pobjeđujemo", zaključio je Ešli Kol.

Da nevolja po "plavce" bude veća slijedi im derbi u ponedeljak (21,00) - gostovaće Arsenalu. Uzdaju se u tradiciju, jer pobijedili su "tobdžije" u prethodnih pet duela, odnosno u prethodna četiri meča u Premijer ligi.



"Arsenal i Čelsi se odlično znaju i nema tajni. Nadam se da možemo da ponovimo dobar rezultat", poručio je menadžer Čelsija, Karlo Anćeloti.

Italijan je uzeo gumicu i izbrisao sve prethodne neuspjehe - važno je samo savladati "tobdžije".

"Važno je da pobijedimo u ponedeljak, jer je Arsenal konkurent u trci za titulu. Pored Arsenala, Mančester junajteda i nas, tu su još i Totenhem i Mančester siti, i borba će biti teška do kraja".

Čelsi je prošle nedelje trebalo da igra i derbi protiv Mančester junajteda, ali je ta utakmica odložena zbog snijega.

"Dobro smo trenirali u prethodne dvije nedelje i vjerujem u ekipu. Ne smijemo da dozvolimo da se poveća naš bodovni zaostatak za Mančester junajtedom, koji u posljednje vrijeme ima veoma dobre rezultate. Zbog toga je izuzetno važno da već protiv Arsenala osvojimo bodove", zaključio je Karlo Anćeloti.

(Beta, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC