• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve želi Kolarova, barem do ljeta

Juventus želi da uz lijevu aut liniju u drugoj polusezoni igra srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov.

 Juve želi Kolarova, barem do ljeta Izvor: MONDO

Dolazak Miloša Krasića ispostavio se kao pun pogodak "stere dame", koja sada želi da ispravi grešku od ljetos i da u Torino dovede još jednog Srbina.

Aleksandar Kolarov nedavno je izjavio da bi karijeru volio da završi u Crvenoj zvezdi, ali će prije toga možda morati da obuče crno-bijeli dres. Na njegovu sreću nije riječ o Partizanovom već Juventusovom.
Čelnici slavnog kluba iz Torina nadaju se da bi već ove zime mogli da postignu dogovor sa Mančester sitijem i da reprezentativca Srbije dovedu u svoje redove. Planivi Juventusa, prema pisanju italijanskih medija, su da lijevi bek prvo dođe na pozajmicu, a potom i da otkupe ugovor od "građana".

Kolarov je na kraju prošle sezone prešao iz Lacija u Siti za 16 miliona funti. Još dok je bio član "nebeskoplavih" oko njega su se otimali najjači klubovi u Italiji, ali su na kraju svi izgubili trku sa bogatim Mančester sitijem.

U prvoj polusezoni na Ostrvu Kolarov zbog povrede nije bio u mogućnosti da pokaže sav svoj potencijal. Odigrao je samo osam utakmica, ali i pored toga Roberto Manćini ozbiljno računa na njega u borbi za titulu, samim tim i misija Juventusa smatra se nemogućom.

Kolarov je karijeru počeo u Čukaričkom za koji je igrao u periodu od 2004. do 2006. Sa Banovog Brda preselio se na Karaburmu gdje je proveo narednih godinu dana. Za Lacio je odigrao tri sjajne sezone.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC