• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Ako ode Kleo, dolazi Mfela?

Reprezentativac Južne Afrike trebalo bi da bude zamjena za efikasnog Brazilca, za kojeg predsjednik Partizana tvrdi da još nema konkretnih ponuda.

 PARTIZAN: Ako ode Kleo, dolazi Mfela? Izvor: MONDO

Napadač Mamelodi Sandaunsa, Katlego Mfela (26), mogao bi da bude jedno od pojačanja crno-bijelih u januarskom prelaznom roku, piše beogradska sportska štampa.

Prvi je strijelac prvenstva Južne Afrike, igrao je ljetos na Mundijalu i dao gol Francuskoj u meču posljednjeg kola grupne faze. Ukupno je za reprezentaciju postigao 18 pogodaka na 37 utakmica.

Obeštećenje za klasnog napadača, piše "Sportski žurnal", iznosi dva miliona evra, što je predsjednik kluba Dragan Đurić odavno rekao da ne bi bio problem ukoliko se radi o pravom pojačanju.

Ipak, teško je da će doći do tako zvučnog transfera ako Partizan prethodno ne zaradi na prodaji Klea. To, za sada, nije na vidiku, mada se dosta pisalo o interesovanju Trabzona, lidera prvenstva Turske.

"Nemamo najavu da će ljudi iz Trabzona doći u Beograd. Sve su to spekulacije, jer se ne događa ništa konkretno. Mirno je na svim poljima", rekao je Đurić za "Žurnal".

On je dodao da će prodaja zavisiti od mnogo faktora (da li će strani klub kupiti još nekog igrača Partizana, u koliko rata će isplatiti obeštećenje, da li postoji adekvatna zamjena...)

Pored Mfele, navodno postoji interesovanje i za člana Slovana iz Bratislave Mamadua Bagajoka (21). Fudbaler iz Obale Slonovače djeluje po desnoj strani terena i cijena mu je oko 800.000 evra, objavio je "Sport".

Na Wikipediji je, po ustaljenom običaju, već upisano da je njegov aktuelni klub - Partizan.

"Ne želim da razgovaram o imenima, sve dok ne dođe vrijeme da se nešto zvanično saopšti", reagovao je koordinator Partizana za sportska pitanja, Albert Nađ.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC